AcasăSPORTBecali anunta FC Arges: nu mai da niciun euro pentru Tanase

Becali anunta FC Arges: nu mai da niciun euro pentru Tanase

Tanase a devenit marul discordiei dintre Gigi Becali si FC Arges

Patronul ros-albastrilor are oferta pentru „decarul” echipei, dar nu mai doreste sa imparta banii, conform contractului, cu cei de la FC Arges.

Tanase a devenit marul discordiei dintre Gigi Becali si FC Arges

Dupa mai multe runde de negocieri cu familia Penescu, pentru restul de 50% din drepturile federative ale lui Cristian Tanase, finantatotul Stelei a transmis un mesaj celor de la Pitesti. „Teoretic, am obligatia sa le dau celor de la FC Arges 50% din Tanase, dar nu e nicio problema, mai semnez un contract cu el si gata! Le-am dat 1,5 milioane… Ce, sunt prost sa le mai platesc inca jumatate din ce iau pe el?! Tanase nu valoreaza niciun ban! Ceva ce nu e de vanzare, nu valoreaza niciun ban!”, a spus Becali.

Gigi Becali

Cristi Tanase a fost transferat in 2009 de la FC Arges, Gigi Becali platind in schimbul jucatorului 1,85 milioane de euro, suma reprezentand 50 la suta din drepturile federative ale acestuia. Fotbalistul stelist este in atentia mai multor cluburi din Europa, iar pretul fixat pentru cedarea acestuia ar fi de 5 milioane de euro. Altfel, incantat de primul meci amical din turneul din Antalya (2-1 cu Levski Sofia) Becali se gandeste deja la finala Europa League. Totusi, pentru a celebra o astfel de performanta, patronul Stelei nu si-ar pune in joc podoaba capilara. „Daca ajung in finala, pot construi o mare catedrala, un orfelinat, un azil de batrani, nu fac lucruri diavolesti sa ma tund sau sa ma vopsesc”, a explicat Gigi.

author avatar
Sebastian Stan
504 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger