AcasăSPORTBecali: Am facut mai pe mortul, mai pe bolnavul, ca sa impresionez

Becali: Am facut mai pe mortul, mai pe bolnavul, ca sa impresionez

Gigi Becali a mers la inchisoare cu alaiul de... jurnalisti dupa el

Complet neschimbat dupa aproape un an de puscarie, un Gigi Becali in largul lui le-a povestit jurnalistilor, ieri dimineata, chiar in fata Penitenciarului Poarta Alba, cum a incercat el sa-i fraiereasca pe magistratii Tribunalului Constanta.

Gigi Becali a mers la inchisoare cu alaiul de... jurnalisti dupa el

In loc sa evite dialogul cu presa, patronul Stelei s-a pus pe facut dezvaluiri, chiar daca unele ii fac mai degraba rau. Ieri, la revenirea „acasa” din permisia de 24 de ore, Gigi Becali le-a povestit jurnalistilor care l-au insotit cum si-a batut joc de judecatorii Tribunalului Constanta, care il credeau cu adevarat grav bolnav. Astfel, intrebat de ce nu mai poarta gulerul cervical, latifundiarul s-a pus pe vorbit: „Familia mea era devastata cand ma vedea cu gulerul ala, cu parul mai mare, dar am facut-o si eu mai pe mortul, mai pe bolnavul. Am stat asa in fata judecatorilor ca sa-mi dea drumul! Am exagerat boala ca sa impresionez”. La nici cateva minute distanta, Becali si-a reamintit de plangerea depusa la CEDO impotriva statului roman, prilej sa comita o noua gafa: „Peste doua saptamani face Dumnezeu un semn spre mine si ma elibereaza de la CEDO, pe regim de urgenta. Ca nici avocatii habar n-au… Cica ar fi un articol, numarul 3 mi se pare, care mentioneaza ca nu poti sa tii omul bolnav grav in puscarie. Ca eu am certificat medical, da?! Nu se poate vindeca omul in puscarie si obliga statul roman sa ia masuri. Adica, i-a incalcat dreptul asta si trebuie eliberat sa se repare. Procurorul general, ministrul de Justitie, nu stiu, face demersuri la Curtea Suprema si spune «dati-l afara din puscarie, sa se vindece si dupa aia sa vina inapoi!». Si eu ma vindec mai greu… cam in doi, trei ani. Dar, ma vindec pana la 1 decembrie, cand vine noul presedinte si pac, Becali gratiere!”.

Gigi Becali are de executat o pedeapsa de trei ani si jumatate de inchisoare, dupa ce a fost condamnat, in 20 mai 2013, la trei ani de inchisoare in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii si a primit ulterior un spor de sase luni, dupa alte doua condamnari, in dosarul „Valiza” si in cel al sechestrarii persoanelor care i-au furat masina.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
264 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger