AcasăRecomandariBecali a cazut in capcana procurorilor. Inca 6 luni adaugate la pedeapsa...

Becali a cazut in capcana procurorilor. Inca 6 luni adaugate la pedeapsa de 3 ani!

Tribunalul Bucuresti a decis, joi, dupa ce a judecat cererea de contopire a pedepselor lui Gigi Becali, sa ii aplice patronului Stelei un spor de sase luni de inchisoare.

Gigi Becali

Chiar daca si-a tras o armata de avocati – nu mai putin de 14 la numar! -, Gigi Becali s-a lamurit ca procurorii anticoruptie sunt mai vicleni decat toti aparatorii sai la un loc. Joi, la Tribunalul Bucuresti, in fata judecatorului Constantin Marino Marin, latifundiarul a fost reprezentat doar de Pavel Abraham, fostul sef al Politiei Romane, insa nici discursul acestuia n-a putut sterge gafa comisa la termenul precedent, cand avocatii omului de afaceri au depus o cerere de contopire a pedepselor. Asa se face ca, la solicitarea clientului, DNA-ul i-a mai facut rost lui Becali de o condamnare de sase luni; acum, latifundiarul trebuie sa stea dupa gratii nu trei ani, ci trei ani si jumatate!

„Becali e mai folositor afara decat inauntru. La penitenciar consum 25 de milioane de lei pe luna din banii statului. Afara, mai fac donatii de 10 milioane de euro si mai dau cateva zeci de mii de euro pentru proteze in folosul unor oamenii fara picioare”, a incercat in zadar miliardarul sa induplece onorata instanta. Nici macar scrisorile de la simpatizanti primite la Penitenciarul Jilava, degraba facute publice la Tribunal, sau lacrimile Anei Maria Prodan n-au avut darul sa-i aduca schimbarea regimului de detentie si inlocuirea acestuia cu controlul judiciar, din contra!

Cum decizia de joi nu este una definitiva, iata ca Gigi Becali mai are, totusi, o sansa sa-si schimbe soarta. Asa cum „National” a scris miercuri, fostul deputat PNL trebuie doar sa-si aduca aminte, pana la recursul avocatilor, cati bani a platit pentru a intra in Parlament. Si, mai ales, cui!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.197 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger