AcasăSPORTBecali a anuntat trei decizii MAJORE in legatura cu viitorul sau

Becali a anuntat trei decizii MAJORE in legatura cu viitorul sau

Gigi Becali s-a intors, vineri dupa-amiaza, in Romania. Condamnat la trei ani cu suspendare in „Dosarul sechestrarii”, omul de afaceri a anuntat, pe langa faptul ca isi va cauta dreptatea la CEDO, ca nu va mai vorbi cu presa oriunde si oricand.

Becali a declarat, la iesirea din Aeroportul Henri Coanda, ca nu va mai vorbi despre chestiuni politice decat la Parlament, iar despre sport, doar o data pe saptamana, de la palatul sau. „Pana acum am facut numai ce am vrut eu si ce ati vrut voi, presa. De acum incolo, o sa traiesc cum ii place familiei mele. O sa fac asa: ce priveste fotbalul, o sa vorbim o data pe saptamana la palat, in ce priveste politica, o sa vorbim dar numai la Parlament”.

Pe langa aceste doua hotarari, Becali a informat ca va contesta sentinta primita in „dosarul sechestrarii”. Atat la CEDO, cat si la Curtea Constitutionala. „Ce priveste justitia si dreptatea mea si de fapt dreptatea in Romania, care trebuie sa fie garantata de Constitutie – o sa vorbesc la CEDO. Aici ma refer la neconventionalitate, la incalcarea Conventiei pentru drepturile omului, ce priveste competenta completului de cinci judecatori in materie panala (…). Acea lege este neconstitutionala. O sa contest legea si o sa vedeti ca o sa castig si la CEDO, si la Curtea Constitutionala”, a mai spus Becali.

„Vreau sa devin mai smerit. Ce s-a intamplat e posibil sa fie bine pentru viata mea, pentru sufletul meu”, a incheiat omul de afaceri.

Zilele trecute, Becali a fost socat sa afle ca a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare in dosarul in care este acuzat de sechestrare de persoane, declarand inca de atunci ca va pune pe primul plan siguranta familiei sale.

758 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger