AcasăSPORTBecali a anunțat numele noului antrenor al FCSB: „Deja a început antrenamentele”

Becali a anunțat numele noului antrenor al FCSB: „Deja a început antrenamentele”

Nici bine nu s-a aflat că Toni Petrea pleacă de pe banca tehnică a FCSB-ului, după recenta înfrângere în fața Rapidului, că finanțatorul echipei a și anunțat numele viitorului antrenor al roș-albaștrilor.

Din câte a dat de veste Gigi Becali, marți, Nicolae Dică e noul tehnician al FCSB-ului. Dică revine, așadar, la formația bucureșteană. Cu doar două zile zile înainte ca FCSB să joace returul cu FC Saburtalo, din preliminariile UEFA Europa Conference League.

Dică deja a început antrenamentele de astăzi, deci el este antrenorul”, a declarat Gigi Becali, în fața presei.

Becali: Vrea mai multă libertate!

„Nu a fost greu de convins, pentru că n-am terminat chiar toate, dar el a zis că nu vrea bani. Adică vrea bani decât la performanţe. (…) Vrea mai multă libertate. I-am spus: ‘Da, îţi dau mai multă libertate’. Dar mai multă libertate va avea până … în tur, adică astea 16 meciuri, cât sunt. Dacă este pe primul loc sau la … până în trei puncte faţă de CFR şi Craiova. Că doar n-o să mă compar cu Rapid acum. (…) Nu pot să-i pun obiectiv calificare. Vorbim de viitor. Viitorul înseamnă următorul an”, a mai spus latifundiarul din Pipera, despre noul antrenor al FCSB.

FCSB a anunțat despărțirea de antrenorul Toni Petrea

Marți la prânz, pe pagina oficială de Facebook a FCSB-ului a fost anunțată oficial despărțirea de Toni Petrea, tehnicianul care s-a aflat pe banca tehnică a formație la meciul din Giulești, pierdut de FCSB cu 0-2, în fața Rapidului antrenat de către Adrian Mutu.

„Mulțumim, Anton Petrea!

FCSB anunță rezilierea contractului cu Anton Petrea.

Tehnicianul în vârstă de 47 de ani a condus echipa noastră în două rânduri ca antrenor principal, în perioada iulie 2020 – mai 2021, respectiv noiembrie 2021 – iulie 2022.

La primul mandat a adunat 24 victorii și 5 rezultate de egalitate în Liga 1, 2 victorii în Cupa României și 2 victorii în UEFA Europa League, a încheiat sezonul 2020-2021 pe poziția secundă în clasament și a cucerit Cupa României.

În al doilea mandat, care a început în noiembrie 2021, a strâns 17 victorii, 6 rezultate de egalitate și 5 înfrângeri în toate competițiile și a încheiat sezonul trecut pe poziția secundă.

Clubul nostru îi mulțumește pentru contribuție și îi urează mult succes în viitor!”, sună mesajul postat în 26 iulie, pe pagina de Facebook a echipei.

FCSB va juca joi, pe Arena Națională, returul cu FC Saburtalo, meci din preliminariile UEFA Europa Conference League. În tur, jucătorii antrenați la acel moment de către Toni Petrea pierduseră cu 0-1, în Georgia.

243 afisari

4 COMENTARII

  1. Greșit, a anunța numele preparatorului fizic sau, în cel mai bun caz, al secundului.
    Crede cineva că un ministru evreu, Babiuc, a schimbat terenuri fără a ști ce face? Dacă Becali este doar fața unui gheșeft mai ascuns și mai adînc?

  2. Iar trebuie sa suporte iubitorii fotbalului inca o serie de tampenii mizerabile facute si declarate de acest interlop ce a smenuit terenurile armatei din Bucuresti prin complicitaea unor sefi ai armatei , terenuri ce l-au imbogatit dupa ce le-a luat moca si le vinde la metru ……
    Dezamagirea vine dupa ce acest individ gh. becali declara recent ca se retrage din fotbal iar acum s-a razgandit din nou !!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger