AcasăSPORTBeat manga, Kelly Pavlik si-a facut KO fratele cel mare!

Beat manga, Kelly Pavlik si-a facut KO fratele cel mare!

Cel mai probabil viitor adversar al lui Lucian Bute a comis-o din nou. Dupa ce s-a cherchelit bine, Kelly Pavlik l-a scos, la propriu, pe fratele sau mai mare prin usa de la intrare.

Kelly Pavlik pregatindu-se de meciul cu Cunningham

In varsta de 29 de ani, Kelly Pavlik nu a reusit sa stea departe de scandaluri prea mult timp. In urma cu cateva zile, dupa cateva runde de bautura cu fratele mai mare, Michael (35 de ani), cei doi s-au incaierat, dand un adevarat spectacol pentru vecini. Aflati in casa parintilor, din Youngstown, fratii Pavlik , incetosati de aburii alcoolului, si-au aruncat cuvinte grele, iar Kelly l-a scos prin geamul usii de la intrare pe fratele sau.

Michael Pavlik jr.

Politia a venit imediat si a constatat ca Michael avea cateva echimoze, iar scarile de la intrarea casei purtau urmele confuntarii. Fratele mai mare nu a vrut sa depuna plangere, in timp ce Kelly spalase putina. In martie 2010, Michael Pavlik Jr.a fost condamnat la doua luni de inchisoare dupa ce si-a batut logodnica – incident din noiembrie 2009. “Fantoma” – asa cum este supranumit pugilistul american – are si el probleme cu duiumul. Kelly a fost internat la inceputul anului intr-o clinica de dezalcolizare, el revenind in ring in luna mai, cand l-a invins pe Alfonso Lopez.

Jack Lowe il bandajeaza pe Pavlik

Fostul detinator al centurilor WBO si WBC, la categoria mijlocie, Pavlik este ca si acontat pentru un meci cu Lucian Bute, pe data de 5 noiembrie. Antrenorul acestuia, Jack Lowe, a declarat ca atat meciul cu Darryl Cunningham (Centrul Covelli – Youngstown, Ohio, pe 6 august) si nici cel cu Bute din noiembrie, nu sunt in pericol sa nu se mai dispute.

 

author avatar
Sebastian Stan
299 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger