AcasăSPORTBayern Munchen l-a cucerit deja pe Xabi Alonso? Lovitura uriașă pentru Liverpool

Bayern Munchen l-a cucerit deja pe Xabi Alonso? Lovitura uriașă pentru Liverpool

Bayern Munchen spulberă visele celor de la Liverpool de a-l aduce pe banca tehnică pe Xabi Alonso. Spaniolul este dorit în Anglia după ce legendarul Jurgen Klopp și-a anunțat plecarea de la Liverpool, la finalul acestui sezon.

Alonso, în vârstă de 42 de ani, este cel mai căutat antrenor din lumea fotbalului după un sezon extrem de reușit cu Bayer Leverkusen, care îi plasează cu 10 puncte înaintea lui Bayern în cursa pentru titlul Bundesliga.

Presa germană sugerează că Bayern, care caută un înlocuitor pentru Thomas Tuchel, a avut deja discuții cu el.

Sky Sport Deutschland a raportat luni, 4 martie, că primele semne sunt pozitive pentru Bayern și că Alonso îi favorizează în prezent, în fața lui Liverpool.

Jurnalistul lor, Florian Plettenberg, a raportat că Alonso consideră că succeedarea lui Klopp la Anfield este un risc prea mare, având în vedere parcursul bun pe care acesta l-a avut pe banca lui Liverpool și cât de iubit a fost de fani.

Contractul lui Alonso cu liderii din campionatul german se întinde până în vara anului 2026.

Această veste vine ca o lovitură uriașă pentru Liverpool, care s-a arătat interesată de Alonso, încă din ianuarie, din momentul în care Klopp și-a anunțat plecarea.

Xabi Alonso a jucat pentru Liverpool, câștigând și Liga Campionilor cu aceștia, în 2005 și a păstrat întotdeauna o strânsă legătură cu fanii clubului.

Klopp chiar l-a lăudat pe Alonso, afirmând: „Xabi face o treabă incredibilă.

‘Dinozaurii’ precum Ancelotti, Mourinho, Guardiola și eu nu vom mai continua încă 20 de ani, dar următoarea generație este deja acolo. Aș spune că Xabi se evidențiază la acest capitol.

A fost un jucător de clasă mondială, iar echipa pe care a pus-o pe picioare este excepțională. Nu doar totalul de puncte, ci și modul în care joacă.”

author avatar
Mihail Ioan
454 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger