AcasăSPORTBayern Munchen – FC Barcelona este finala Audi Cup - VIDEO

Bayern Munchen – FC Barcelona este finala Audi Cup – VIDEO

Formatiile Bayern Munchen si FC Barcelona se vor infrunta in aceasta seara, in finala turneului Audi Cup de la Munchen, de pe Allianz Arena.

Campioana Europei a trecut, cu 6-4, dupa executarea loviturilor de departajare, de formatia braziliana Internacional Porto Alegre. Dupa 90 de minute de joc, scorul era egal, 2-2. Leandro Damiao, marea speranta a brazilienilor, i-a tinut pe cei de la Internacional in viata, reusind un gol si o pasa decisiva in timpul regulamentar. Damiao a fost demonul echipei la lovituri de departajare, brazilianul ratand una dintre loviturile echipei sale.

Barcelona a condus cu 1-0 si 2-1, gratie golurilor marcate de Thiago Alcantara si Jonathan, dar brazilienii au egalat de fiecare data, prin Nei si Leandro Damiao. La penaltiuri, David Villa, Jonathan, Carmona si Armando au transformat pentru catalani, iar Kleber si Joao Paulo pentru brazilieni. Au ratat Jeffren, de la Barcelona, si Leandro Damiao si Ze Mario, de la brazilieni.

Barcelona a jucat cu Victor Valdes – Cuenca, Andreu Fontas, Sergio Busquets, Maxwell – Thiago Alcantara, Seydou Keita, Riverola – Afellay, Jonathan, Iniesta. Pe parcurs au mai intrat Pinto, Abidal, Sergi Roberto, Oriol Romeu, Jeffren, Jonathan Dos Santos, Pedro, David Villa, Balliu, Armando, Carmona si Javier Espinosa.

[youtube]MYArFefdbg8[/youtube]

In a doua semifinala, Bayern Munchen s-a impus, tot la penaltiuri, impotriva lui AC Milan. A fost 6-4, ca si in prima semifinala, dar 1-1 dupa 90 de minute de joc. Ibrahimovic a deschis scorul, inca din minutul 4, pentru italieni, iar Kroos a egalat o jumatate de ora mai tarziu.

Nemtii au avut procentaj maxim la loviturile de departajare, Alaba, Gomez, Thomas Muller, Kroos si Schweinsteiger marcand pentru Bayern. Italienii au transformat prin Robinho, Oddo si Thiago Silva, dar tanarul Paloschi a ratat tinta.

Bayern a inceput cu Neuer – Rafinha, Van Buyten, Badstuber, Lahm – Timosciuk, Schweinsteiger – Robben, Kroos, Thomas Muller – Mario Gomez. Pe parcurs au mai intrat Jerome Boateng, Luiz Gustavo si Alaba.

Milan a raspuns cu Abbiati – Abate, Nesta, Bonera, Taiwo – Gattuso, Van Bommel, Emanuelson – Ibrahimovic, Kevin Prince Boateng, Cassano. Pe parcurs au mai intrat Antonini, Thiago Silva, Oddo, Ambrosini, Alexandre Pato, Valoti, Paloschi si Robinho.

[youtube]70mMIWxYVRg[/youtube]

Astazi, de la ora 19.15, se joaca meciul dintre AC Milan si Internacional Porto Alegre, din finala mica a competitiei. La ora 21.45 se va disputa finala mare, cea dintre Bayern Munchen si FC Barcelona.

author avatar
Cristi Ionita
450 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger