AcasăSPORTBayern iar n-a avut sapca

Bayern iar n-a avut sapca

Ca iepurasul ala din banc, urecheat si batut de urs pentru simplul fapt ca nu poarta sapca, asta pateste Bayern Munchen de fiecare data cand da peste Real Madrid in cupele europene.

Ne-am plictisit, deja, de scenariul asta, la UEFA au ramas suficienti oameni inteligenti chiar si dupa plecarea lui Ionut Lupescu, chiar nu se poate gasi o alta modalitate prin care spaniolii sa treaca de nemti? Chiar e nevoie de fiecare data sa apara cate un orbitru ca sa strice meciul? Anul trecut, un ungur si-a batut joc de Bayern, in 2018 in turc mictioneaza pe clubul favorit al lui Merkel. „Asa se califica Real intr-o finala”, s-au trezit si catalanii sa reclame de dincolo de gard, tristi spectatori ai semifinalelor.

Marcelo, fair-play: „Hent!”

Cel mai controversat moment al partidei s-a petrecut in prelungirile primei reprize, cand Marcelo a lovit mingea cu mana in propriul careu, respingand ca la handbal o centrare. Penalty clar (daca si Craciunescu, din America, a confirmat?!), dar nu si pentru Cuneyt Cakir. Turcul si-a suflat nasul peste bunul simt si-a pornit sfidator spre cabine, punand capat celor 45 de minute. „Daca v-as spune ca mingea nu mi-a atins mana, as fi un mincinos”, a recunoscut Marcelo la finalul partidei.

„Sase ochi si o mana”, a scris, ieri, Bild, aluzie la cei trei arbitri („centralul”, asistentul si un aditional plasat in spatele portii lui Real) atenti si pe faza. Tot pe faza a fost si Zidane, care la conferinta de presa a afirmat cu aroganta: „Ce ramane in urma e ca am ajuns in finala”.

author avatar
Bogdan Borcea
220 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger