AcasăSPORTBayern a facut show in weekend, la Telekom Cup. Thiago a inscris...

Bayern a facut show in weekend, la Telekom Cup. Thiago a inscris golul turneului! (VIDEO)

Dupa ce a facut furori sezonul trecut, cand si-a trecut in palmares campionatul, cupa si Liga Campionilor, Bayern Munchen vrea sa-si demoleze rivalii sezonul acesta, iar inceputul a fost cum nu se putea mai favorabil pentru echipa antrenata de Josep Guardiola.

Gruparea bavareza practica un fotbal spectacol sub conducerea lui Pep, iar acest lucru a putut fi observat in weekend, cand munchenezii au castigat de o maniera categorica Telekom Cup.

Desi meciurile au avut reprize de cate 30 de minute, Bayern s-a distrat in semifinale cu Hamburg, 4-0 (Boateng, Mandzukic, Kroos si Thomas Muller), si a dat recital duminica, in finala cu Borussia Monchengladbach, cand s-a impus cu 5-1, gratie golurilor marcate de Ribery, Lahm, Thiago, Robben si Thomas Muller, respectiv Luuk De Jong, din penalty.

De departe golul competitiei a fost reusit de Thiago Alcantara, mijlocasul adus de la FC Barcelona, pentru circa 22 de milioane de euro. Jucatorul care a refuzat-o pe Manchester United pentru a se reuni cu Josep Guardiola a inscris primul sau gol in tricoul lui Bayern cu o reluare cu pieptul, la o centrare semnata Jerome Boateng.

[youtube]TRwghxmSLns[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
197 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger