AcasăSPORTBautura si curve pe gratis, cadoul pentru titlul lui Atletico

Bautura si curve pe gratis, cadoul pentru titlul lui Atletico

Anuntul prin care titlul lui Atletico este celebrat printr-o „superoferta”

Atletico Madrid a devenit campioana a Spaniei in urma rezultatului de egalitate, 1-1, obtinut pe terenul contracandidatei FC Barcelona, meci disputant sambata seara in cea de-a 38-a si ultima etapa a sezonului din Primera Division.

Anuntul prin care titlul lui Atletico este celebrat printr-o „superoferta” (foto jos)

Gruparea din Madrid, care a cucerit cu aceasta ocazie al 10-lea titlu national din istorie (primul dupa o pauza de 18 ani), incheie sezonul cu un avans de trei puncte fata de Barcelona si Real, ocupanta locului 3. Inaintea partidei, ca sa marcheze acest eveniment important, un bordel din orasul Valencia a anuntat ca prostituatele vor presta pe gratis daca Atletico nu pierde pe „Camp Nou”. Mai mult, ca sa fie mesajul credibil, anuntul a fost postat in pagina unui cotidian local. Atletico Madrid, campioana a Spaniei, a insemna pentru clientii bordelului din Valencia bautura si curve la discretie, pe gratis!

Pentru Barcelona, esecul reprezinta inceputul reconstructiei. Antrenorul „Tata” Martino si-a prezentat demisia la finalul partidei; noul tehnician al catalanilor este Luis Enrique, care va fi prezentat in zilele urmatoare.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
780 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger