AcasăSPORTBatalia celor 10.000 de cai putere va avea loc la Prejmer, in...

Batalia celor 10.000 de cai putere va avea loc la Prejmer, in penultima etapa a CN de Drift

Cei mai buni piloti profesionisti de drift din Romania se vor duela in perioada 19-20 septembrie in penultima etapa a Campionatului National de Drift, care va avea loc pe circuitul Prejmer din Brasov.

Accesul publicului va fi gratuit la evenimentul la care puterea masinilor va insuma peste 10.000 de cai, fanii urmand sa aiba posibilitatea sa castige sesiuni de taxi drift si cursuri la Academia de Drift.

Mii de cai putere dezlantuiti, adrenalina la maxim si un show de zile mari este ceea ce promit cei 30 de piloti care vor lua startul in etapa de la Prejmer, care ar putea decide, in functie de rezultate, si campionul Romaniei in 2015.

„Cu siguranta va fi una dintre cele mai spectaculoase etape ale sezonului. Deja tensiunea este mare si battle-urile vor fi cu adevarat intense”, a spus Marius Mitrache, aflat pe locul 3 in clasamentul general.

Printre profesionistii care vor participa la antrenamentele oficiale de sambata, 19 septembrie, se vor mai numara Razvan Fratianu, Razvan Tica, Sorin Ene, Valentin Olteanu, Vlad Stanescu, Andreas Oprisan, Andrei Troase, Bogdan Padurariu, Catalin Olteanu, Costin Catalui, Alin Botis, Catalin Trifan, Ilarion Grigorici, Maul Ferodin, Iulian Jumuga, Alin Gradinaru, Madalin Grigore, Marian Marcel, Radu Vaduva, Radu Moise si Razvan Stan.

Calificarile si battle-urile pentru titlul de campion al etapei de la Prejmer se vor disputa duminica, incepand cu ora 10.00.

Intreg evenimentul va fi transmis in direct pe site-ul oficial al Romanian Drift Community, www.rodrift.ro, datorita partenerilor Avangarda Group, Depozituldefolie.ro, Global Window Films, Patronatul Roman Brasov, Bograve si Black Tie, iar in urma unei trageri la sorti, spectatorii prezenti si care au descarcat aplicatia RoDrift pentru smartphone, vor putea castiga sesiuni de taxi drift, dar si doua cursuri la Academia de Drift, acolo unde antrenori sunt Gabi Imre si Marius Mitrache.

author avatar
Cristi Ionita
195 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger