AcasăSPORTBATAIE SI SCANDAL pe teren la Steaua - Petrolul. Meciul a fost...

BATAIE SI SCANDAL pe teren la Steaua – Petrolul. Meciul a fost anulat! VIDEO

BATAIE, SCANDAL si scene incredibile la meciul din Liga I, Petrolul – Steaua, care a fost intrerupt Un suporter care l-a lovit pe Galamaz a fost calcat in picioare de stelisti.

Un simplu meci de etapa, dintre Petrolul si Steaua, desfasurat pe stadionul Ilie Oana din Ploiesti avea sa improaste si cu mai mult noroi fotbalul romanesc, care si asa trece printr-o perioada destul de nefericita.

Dupa aproape o repriza de joc, in minutul 42, cand ros-albastrilor le-a fost acordat o lovitura de la 11 metri, stelistul George Galamaz a fost lovit intr-un stil de-a dreptul barbar, pe la spate, in figura, de catre un suporter ploiestean. In doar cateva secunde, restul stelistilor care erau adunati in jurul careului Petrolului au sarit cu pumnii si picioarele pe agresorul colegului lor.

Dupa scoaterea huliganului de pe teren, arbitrul de centru, Robert Dumitru, i-a eliminat pe stelistii Martinovici si Robert Stanca pentru comportamentul violent de care au dat dovada, iar meciul s-a reluat, dupa 10 minute de pauza.
Galamaz care a fost scos pe margine a fost inlocuit de Ciprian Tatarusanu si Mihai Costea a batut lovitura de pedeapsa si a modificat scorul la 2-0 pentru Steaua.

BECALI, despre huliganul de la Petrolul – Steaua: „Ala trebuia batut si bagat in spital, in coma!”

MITICA DRAGOMIR, despre Petrolul – Steaua: „Ma asteptam la asa ceva, la Ploiesti sau la Dinamo!”

Galamaz, lovit cu un BOX in plina figura. Incidentul, planuit de un an de zile!

Agresorul care a intrerupt meciu Petrolul – Steaua, s-a drogat inainte de meci!

[youtube]do5d1VwwvEQ[/youtube]

Insa meciul a fost intrerupt iarasi, definitiv de data acesta, dupa ce Tatarusanu a fost lovit grav in cap de o torta aruncata din tribuna.

„A venit l-a facut KO! Asta ca asta, dar sa mai arunci si cu petarda si sa-l innebunesti si pe Tatarusanu! Cum sa mai apere si portarul? Stii de ce se intamplă asa? 3-0 din prima, ce cauta ala pe teren! N-am mai vazut fan sa loveasca jucator. E inadmisibil să ii elimini pe Stanca si Martinovici! E ca atunci cand mi-au furat mie masina si m-au eliminat tot pe mine”, a spus Gigi Becali la Fanatik Show, la DigiSport.

[podcast format=”video”]https://www.national.ro/wp-content/uploads/2011/10/picture.flv[/podcast]

[youtube]pFR0ginvJgI[/youtube]

[youtube]m8SCIvOaMHQ[/youtube]

author avatar
Ciprian Purice
7.003 afisari

12 COMENTARII

  1. De ras frate vai de **** lor petrolu a facut de ras ploiestu de ras orash de ras echipa ce drq steaua tot mai sus

  2. nu trebuia sa intervina cei de la securitate… sa-l lase sa fie calcat in picioare,cum nu l-au vazut cand a a intrat pe teren,asa trebuia sa faca si atunci sa nu-l vada cum ia bataie… despre petrolul, lipsa de fair play…

    DERBEDEUL ala sa le multumeasca celor de la securitate, martinovici si stanca trebuia sa-l bata bine ca stiau ca vor fi suspendati, macar sa aiba motiv … nu pentru atat…

  3. Cum puteti sa spuneti ca a facut de ras Ploiestiul? catunul unde s-a nascut si a copilarit TARZAN? 🙂 jale,asa va fii peste tot atunci cand se vor umple orasele de tigani. eu sincer,nu vad ce mai cauta aceasta echipa,nu in divizia a ci in fotbalul romanesc. Bine ca pe U. Craiova au desfiintat-o,dar echipele cu astfel de suporteri joaca in ,,A”. si ce mai,cum e turcul e si pistolul,asa ca nici echipa nu e mai buna. RUSINE!! astia sunt adevaratii tigani din romania

  4. oricum nu mai conteza ce sa intimplat pt ca daca drogatul ala are pile nu avem ce face ,cica asa a facut si anul trecut si nu sa rezolvat nimic .si in legatura cu antrenorul la echipa ploiesty minte cu nerusinare erea de partea drogatului minte ca nul cunoaste ,la fel si badigarzi minte sant toty mana in mana dar astai tara romaneasca .ma *** pe toata galeria petrolul tarani prosty ce santeti in preuna cu jucatori petrolul vaty ofticat asta este ***eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee petrolullllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

  5. daty afara toty badigarzi care au fost pe teren la meciul petrolul-steaua nu sant apti pt munca .mai ales aia batrani nu au ce caut la munca .in legatura cu echipa petrolul ar trebiu desfintata si aruncata la gunoi .oricum santeti niste gunoaie .ma *** pe echipa petrolulllllllllllllllllllllllllllllllllllll ***eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee petrolullllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll.drogatilorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

  6. Au facut de ras Ploiestiul :-j Acum ce or sa creada toti despre acest oras? Din cauza unui drogat inconstient , lipsit de scrupule. Pacat
    de stadionul ala.. O mare parte din vina o au
    gardienii care pur si simplu au stat si s-au
    uitat. Rusine..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger