AcasăSPORTBătaie pe Dani Coman. Două rivale de moarte din Superligă îl vor

Bătaie pe Dani Coman. Două rivale de moarte din Superligă îl vor

Dani Coman a intrat rapid în vizorul unor echipe de top din prima ligă, după ce a demisionat de la Hermannstadt, din funcția de președinte.

Prima echipă la care mulți îl vedeau ca și ajuns pe Dani Coman este chiar Rapid, clubul la care fostul poratr a devenit celebru și pe care a declarat în nenumărate rânduri căl va iubi mereu.

Circumstanțele erau benefice revenirii sale în Giulești. El este liber de contract, iar fostul președinte, Daniel Niculae a fost dus „mai aproape de echipă” de patronul Dan Șucu, pentru a impune mai multă disciplină.

Cu toate astea, Rapidul nu este printre echipele care se zbat pentru a-l avea.

După demisia de la Hermannstadt, cu un Rapid care n-ar fi făcut prea multe pentru a-și „repatria” vedeta, Dani Coman părea destul de sigur că va merge la FC Argeș.

Acum, însă, lucrurile au luat o altă întorsătură, el fiind dorit de două rivale din Superligă.

Conform surselor, Nelu Varga îl vrea cu disperare în Gruia, după demisia lui Cristi Balaj din funcția de președinte al CFR-ului. Coman se va întâlni marţi cu Neluţu Varga pentru a discuta posibilia mutare.

Rivalii de la U Cluj nu se lasă mai prejos, astfel că au intrat și ei pe fir pentru a încerca să-l deturneze pe fostul mare portar.

Dani Coman a debutat în Liga I în 1997, la vârsta de 19 ani, pentru FC Național. Ulterior, a fost cooptat de Rapid și-a continuat cariera în Giulești, unde a devenit un pilon în echipa de start.

A avut o contribuție semnificativă în perioada în care Rapid a cucerit Cupa României în 2006 și a rămas în inimile fanilor, declarându-se rapidist convins.

author avatar
Mihail Ioan
406 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger