AcasăSPORTBataie pe Chipciu!

Bataie pe Chipciu!

Reghecampf si Radoi il vor pe Chipciu in echipele lor

De mai bine de trei ani si jumatate la Steaua Bucuresti, fotbalistul si-ar dori o experienta in strainatate, dar a fost instiintat ca nu poate pleca din Ghencea cel putin pana la iarna.

Reghecampf si Radoi il vor pe Chipciu in echipele lor

Eliminarea prematura din UEFA Champions League a complicat situatia din sanul formatiei Steaua Bucuresti, campioana nationala a Romaniei. Antrenorul Mirel Radoi si-ar fi dorit jucatori noi precum Lukasz Szukala, Claudiu Keseru, Lucian Sanmartean, William De Amorim sau Denis Alibec. Insa a fost instiintat ca, in conditiile date, este aproape imposibil ca Steaua sa mai aduca jucatori. De altfel, inainte de derby-ul de aseara, cu Dinamo, Radoi a recunoscut ca „acesta este lotul. Nu cred ca vor mai veni jucatori. Nu se mai vrea sa se investeasca in noi fotbalisti”. Radoi trage sperante ca va ramane cu actualul lot, dar sunt fotbalisti precum Alexandru Chipciu care ar dori sa-si incerce norocul peste hotare pentru ca nu mai au motivatie la Steaua. Patronul Gigi Becali nu ar spune nu unor eventuale cedari de jucatori, mai ales ca actuala campioana a Romaniei a ajuns in situatia in care ar trebui sa se finanteze singura.

Reghecampf

„Nu se pune problema in acest moment ca vreun jucator de la Steaua sa plece. Cu atat mai putin Alex Chipciu, care este si capitanul echipei”, da asigurari Radoi. Laurentiu Reghecampf, actualul antrenor al lui Litex Loveci si fostul tehnician al Stelei, il contrazice pe Radoi. Dupa ce noua sa echipa a facut doar 1-1 la Lokomotiv Plovdiv, sambata, Reghecampf si-a dat seama ca are nevoie de intariri si spera sa rezolve inregimentarea unor fotbalisti pana la sfarsitul perioadei de mercato. „Sunt dezamagit pentru ca am pierdut doua puncte la ultima faza a meciului. Avem multe probleme de rezolvat si le vom rezolva in saptamanile urmatoare. Orice jucator de valoare este binevenit.

Radoi

Imi doresc sa aduc fotbalisti romani la Litex, iar Chipciu este unul dintre ei”, a spus Reghecampf. Tehnicianul de 40 de ani a facut deja o oferta de 2,5 milioane de euro Stelei, pentru mijlocasul cu 18 selectii la echipa nationala. Iar faptul ca jucatorul este reprezentat de AnaMaria Prodan, sotia lui Reghecampf, reprezinta un mare avantaj, astfel ca este foarte posibil ca Gigi Becali, patronul Stelei, sa treaca peste finul sau si sa accepte oferta lui Litex.

author avatar
Cristi Ionita
319 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger