AcasăSPORTBat clopotele la Barcelona: inmormantarea echipei si nunta unui idol de pe...

Bat clopotele la Barcelona: inmormantarea echipei si nunta unui idol de pe Camp Nou!

FC Barcelona se pregateste de o remaniere completa, catalanii anuntand ca infrangerea suferita la Munchen si eventuala eliminare din Liga Campionilor urmand a reprezenta sfarsitul unei ere.

Cel putin jumatate din lotul avut la dispozitie de Tito Vilanova in acest sezon ar putea parasi gruparea de pe Camp Nou.

Victor Valdes a anuntat deja ca nu-si va prelungi contractul cu gruparea catalana, iar Dani Alves, David Villa, Sergio Busquets si Alexis Sanchez sunt curtati de numeroase cluburi, mai ales din Premier League.

Nici super-vedetele Xavi si Puyol nu o duc mai bine, catalanii fiind de acord ca varsta incepe sa-si spuna cuvantul in cazul celor doi jucatori.

Adriano, Alex Song, Jonathan Dos Santos, Afellay sau Cristian Tello sunt alti jucatori care ar putea parasi pe FC Barcelona.

In schimb, catalanii se pregatesc sa-i aduca, mai devreme sau mai tarziu, pe Neymar, Mats Hummels, Marquinhos, Handanovic, Thibaut Courtois, Isco sau Gareth Bale.

Pana una alta, catalanii se pregatesc de nunta, Gerard Pique, unul dintre cei mai iubiti jucatori de pe Camp Nou, urmand sa-si uneasca destinul cu Shakira.

Cei doi au impreuna un copil, Milan Pique Mebarak, nascut pe 22 ianuarie 2013, la Barcelona. Iar presa de specialitate sustine ca cei doi planuiesc sa faca mult asteptata nunta pe 17 iulie, in Gradina Botanica Marimurtra din Girona.

author avatar
Cristi Ionita
259 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger