AcasăSPORTBaskan Lucescu

Baskan Lucescu

Mircea Lucescu se pregateste de o noua provocare in cariera

Devine tot mai probabila mutarea lui Mircea Lucescu din Ucraina in Turcia. Ultimele informatii oferite de presa de la Istanbul vorbesc despre o oferta de nerefuzat venita pe numele antrenorului roman.

Mircea Lucescu se pregateste de o noua provocare in cariera

Aflat pe final de contract cu Sahtior Donetk, „Il Luce” se pregateste sa paraseasca gruparea miliardarului Rinat Ahmetov. A stat 12 ani manager la clubul „minerilor”, interval in care a schimbat din temelii fotbalul ucrainean, iar performantele sale vor ramane pe vecie: opt titluri de campion, cinci cupe nationale, sapte supercupe si, deasupra tuturor, Cupa UEFA, in 2009.
Razboiul civil din Ucraina si faptul ca echipa a fost fortata sa plece din Donetk (se antreneaza la Kiev si joaca la Lvov) l-au convins pe Lucescu sa spuna „stop” carierei sale in tara vecina. De intentia asta au aflat si oficialii lui Galatasaray, care imediat l-au contactat pe fostul lor tehnician din urma cu 16 ani.

Face echipa cu Razvan?

Conform cotidianului „Hurriyet”, Mircea Lucescu este la un pas sa semneze cu gruparea „Cim-Bom”. Turcii scriu ca romanul nu poate refuza oferta „Leului”: contract trei ani, cu un salariu de 3 milioane de euro in primul sezon, cand va beneficia si de un buget de transferuri cifrat la 65 de milioane de euro! „Vine la negocieri dupa 15 mai, cand este programata ultima etapa in Ucraina”, noteaza „Hurriyet”.
Insa alta va fi cireasa de pe tort: este posibil ca Mircea Lucescu sa faca echipa la Galatasaray chiar cu fiul sau! In prezent, Razvan Lucescu antreneaza in Grecia, la Xanthi, insa proiectul turcilor l-ar putea convinge sa renunte la angajamentul cu Skoda.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
80 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger