AcasăSPORTBasel, Metalist si Inter, victorii pe linie inainte de meciurile cu CFR,...

Basel, Metalist si Inter, victorii pe linie inainte de meciurile cu CFR, Dinamo si Vaslui

MIJLOCAS Degen (la minge), unul dintre cei mai periculosi jucatori de la Basel

Alaturi de Steaua, care va avea o misiunea usoara cu Ekranas, CFR Cluj, FC Vaslui si Dinamo se pregatesc sa inceapa si ele asaltul decisiv pentru calificarea in grupele UEFA Champions League, respectiv Europa League, dar misiunea celor trei formatii nu pare deloc una usoara, avand in vedere forma rivalelor.

MIJLOCAS Degen (la minge), unul dintre cei mai periculosi jucatori de la Basel

Prima care va intra in focuri in aceasta saptamana este CFR Cluj, campioana urmand sa joace, maine seara, la Basel, in prima mansa din play-off-ul UCL. Daca ardelenii au facut doar egal acasa, 2-2 cu nou-promovata CSMS Iasi, elvetienii au ajuns la sase meciuri consecutive fara infrangere in Raiffeisen Super League, dupa 2-0 cu Lausanne. Antrenorul Heiko Vogel a mizat pe Sommer – Steinhöfer, Sauro, Dragovic, Park – David Degen (51Zoua), Cabral, Yapi (46 Diaz), Salah – Fabian Frei (75 Stocker), Streller.

SERVANT Milito (dreapta), co-autor la cele doua goluri marcate de Palacio cu CA Bizentin

Dinamo joaca joi, acasa, cu Metalist Harkov, in play-off-ul din Europa League, iar gruparea ucraineana a obtinut o victorie la scor, in weekend, 3-0 pe terenul lui Zakarpattia Ujgorod, semn ca sud-americanii din lotul antrenat de Miron Markevich sunt in mare forma. La Ujgorod au fost folositi: Goryainov – Shelayev, Papa Gueye, Torsiglieri, Pshenychnykh (53 Rebenok) – Sharpar, Xavier, Blanco (71 Fininho) – Sosa, Willian (81 Torres), Cristaldo.

SUCCES Metalist a dat recital in deplasarea de la Ujgorod

Tot cu 3-0 s-a impus si Inter Milano, adversara Vasluiului, insa formatia antrenata de Andrea Stramaccioni a disputat la Locarno un amical cu modesta CA Bizertin din Tunisia. Milanezii i-au folosit pe Castellazzi – Maicon (65 Jonathan), Silvestre, Juan Jesus (73 Bianchetti), Nagatomo (46 Samuel) – Zanetti (46 Duncan), Cambiasso (73 Benassi), Mudingayi (85 Acampora) – Sneijder (46 Livaja), Coutinho (46 Milito) – Palacio (78 Forte). Aseara urma sa evolueze in campionat si Ekranas, formatia lituaniana de care trebuie sa treaca Steaua pentru a ajunge in grupele Europa League, insa indiferent de rezultatul duelului cu Dainava Alytus, e limpede ca Steaua nu va avea probleme in dubla cu team-ul din Panevezys.

author avatar
Cristi Ionita
161 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger