AcasăSPORTBaschetbalistele de la CSM Targoviste, amenintate de "Pitbull"

Baschetbalistele de la CSM Targoviste, amenintate de „Pitbull”

Roxana Stan, la bar, asteptand comanda pentru bautura

Martori la incidentul in care Roxana Stan a fost lovita de doua sportive de culoare afirma ca, in realitate, intreg scandalul l-a pornit satmareanca.

Roxana Stan, la bar, asteptand comanda pentru bautura

Un nou episod „Chauncey Hardy” a fost evitat in ultimul moment, weekend-ul trecut, la Satu Mare. Sambata seara, la cateva ceasuri dupa victoria cu CSM (scor 69-68), americancele Chrissy Givens si Monique Coker (baschetbaliste la CSM Targoviste) au mers in clubul „Famous Pub”, insotite de antrenori si alte colege de echipa, ca sa sarbatoreasca victoria.

Americancele Chrissy Givens si Monique Coker au ras cocktail dupa cocktail

Prezenta lor a deranjat-o pe Roxana Stan, sotia unui „baiat destept” din oras, care are o firma de transport persoane pe ruta Romania – Italia.

Chrissy Givens este in forma maxima

Scoasa din sarite de modul in care se distrau sportivele de culoare, Roxana ar fi cautat motiv de cearta, ceilalti tineri din jur auzind-o de cateva ori cum le ameninta pe Givens si Coker ca le trimite pachet in State. Poreclita „Pitbull” in anturaj, doamna Stan a parasit „Famous Pub” cu Salvarea, dupa ce Monique i-a „fardat” ochiul stang.
Pentru tulburarea linistii publice, baschetbalistele de la CSM Targoviste au fost amendate cu 200 de lei. La Politie, cele doua au declarat ca Roxana Stan le-a provocat toata seara, iar sotul ei a ars-o cu tigara pe Monique Coker.

Spaima discotecilor

Poate surprinzator pentru altii, dar satmarenii sunt aproape in totalitate de acord cu bataia pe care cele doua americance i-au administrat-o Roxanei. De altfel, PDL-ista Stan este considerata spaima cluburilor si a discotecilor din Satu Mare. „Cand apare ea, hop si scandalul!”, afirma mai multe persoane care o cunosc.

Americanul Hardy, omorat in bataie la Giurgiu

Pe 9 octombrie, baschetbalistul Chauncey Hardy era batut in discoteca „Emotione”, din Giurgiu. Lovit cu pumnii si picioarele de mai multi membri ai clanului „Butoane”, americanul avea sa moara pe patul de spital, cazul sau readucand inta o data in prim plan problema interlopilor care fac legea in Romania.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
508 afisari

1 COMENTARIU

  1. ciudat!!!!!unde sut comm mele?domunule laurentiu teodorescu,nu v-a placut adevarul?ati sters commenturile?urat din partea dvs.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger