AcasăSPORTUPDATE Baschetbalist american omorat in bataie, la Giurgiu!

UPDATE Baschetbalist american omorat in bataie, la Giurgiu!

Chauncey Hardy (foto: sport.ro)

UPDATE 21:00: Chauncey Hardy, baschetbalistul american batut cu bestialitate intr-un club giurgiuvean, a decedat în jurul orei 20:00 după ce a suferit două atacuri de cord, informeaza jurnalistii de la Gazeta Sporturilor.

Un sportiv american a fost batut pana a ajuns in coma. Baschetbalistul in varsta de 23 de ani, legitimat la CSS Giurgiu, a fost agresat intr-un club din acest oras.

Chauncey Hardy (foto: sport.ro)

Baschetbalistul american Chauncey Hardy a fost snopit in bataie, in noaptea de sambata spre duminica, intr-un local unde iesise alaturi de cativa colegi pentru a sarbatori victoria intr-un meci impotriva echipei Dinamo. Se pare ca exista martori care au declarat ca agresorii ar face parte dintr-un grup de interlopi din Giurgiu, anunta realitatea.net.

Pentru ca sportivul a intrat in coma, a fost adus in aceasta dimineata cu ambulanta la Spitalul Bagdasar, din Capitala. Baschetbalistul Chauncey Hardy, legitimat la CSS Giurgiu, urmeaza sa fie supus unei interventii chirurgicale la cap, pentru ca medicii au descoperit ca are un hematom pe creier!

” (Baschetbalistul-n.r) a fost adus in precoma, urmeaza sa intre in sala de operatii. E monitorizat si supravegheat cu o stare destul de proasta, cu leziuni cerebrale. In momentul de fata nu se poate face o afirmatie exacta cu privire la evolutia acestuia”, au precizat, duminica dupa-amiaza, medicii de Spitalul Bagdasar.

Purtatorul de cuvant IPJ Giurgiu: Am ridicat imaginile de la club si le vom analiza

„In acest moment nu stim daca a fost agresiune sau un accident. Am ridicat imaginile de la club si le vom analiza”, a declarat Mirela Gheta, purtator de cuvant al IPJ Giurgiu, intr-o interventie la RealitateaTV. Gheta a mai precizat ca au fost audiati 10 martori, colegi de-ai victimei si angajati ai clubului unde a avut loc incidentul.

Manager CSS Giurgiu: Camerele de supraveghere nu erau in priza!

Ce s-a intamplat nu pot sa va spun, stiu doar ca a fost lovit. Baietii care l-au insotit la discoteca nu au putut sa vada ce s-a intamplat, pentru ca el a fost cel putin la 10 metri departare (de locul altercatiei-n.r). Localul era plin. Baschetbalistul a ajuns in spital in coma. (…) Camerele de supraveghere nu erau bagate in priza, nu functionau”, a precizat Smarandita Iliescu, manager CSS Giurgiu, intr-o interventie in direct la postul TV amintit.

Manager CSS Giurgiu: Camerele de supraveghere nu erau in priza

Ce s-a intamplat nu pot sa va spun, stiu doar ca a fost lovit. Baietii care l-au insotit la discoteca nu au putut sa vada ce s-a intamplat, pentru ca el a fost cel putin la 10 metri departare (de locul altercatiei-n.r). Localul era plin. Baschetbalistul a ajuns in spital in coma. (Sportivul-n.r) bause, insa nu ajunsese in coma alcoolica. Camerele de supraveghere nu erau bagate in priza, nu functionau”, a precizat Smarandita Iliescu, manager CSS Giurgiu, intr-o interventie in direct la postul TV amintit.

1.997 afisari

5 COMENTARII

  1. mo**i vostri de infecti, unde este politia din giurgiu???la p***???dar chiar nu se sesizeaza pol capitalei sau si acolo sunt corupti???cate magari se fac in orasul giurgiu. ca daca nu dai spaga nu ei permisul de conducere, ca orasul giurgiu este condus de o cioara care inainte manca gaini moarte de pe calea ferata, asa zisul „butoane”.

  2. Daca inveti sa scrii poate devi mai credibil 🙁
    Referitor la intamplarea cu sportivul, regretabila, am devenit tara nimanui ….

  3. Asa ceva nu se poate , camerele nu au surprins nimic? Chiar nu mai e politie in giurgiu si pentru cei ca butoane , capatana , poetu , floricel si multi din acest clan?
    cautati sa vedeti ce declaratie a dat sotia primarului din giurgiu . citez ” i s-a dat o lectie acestui pusti de catre baietii din giurgiu ” asa ceva nu este posibil
    acest primar face ca tiganii sa devina o putere majoritara in giurgiu
    E posibil ca Butoane sa fie cetatean de onoare al judetului Giurgiu ???? cand el se ocupa cu droguri , femei duse la produs, jocuri de noroc ilegale si multe altele,,,,,
    Politia romana are mereu ochii inchisi pt cei cu relatii

  4. „Penalizatorule” lasa-ne cu texte din astea, aici se dezbate un subiect important. In alta ordine de idei…moarte****** !

  5. pana nu va disparea aceasta rasa imputita,inferioara de animale numita ******, totul va fi la fel , crime lasate uitarii si bataie de joc in vazul lumii fara ca cineva sa se ocupe de asta ,pana cand adevaratii romani de nu vor lua atitudine vom fi in continuare considerati ****** oriunde vom merge pentru ca aceasta plaga a societati a infestat si injosit aceasta tara care candva a fost onorabila,

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger