AcasăSPORTBaron Davis, starul NBA, sustine ca a fost rapit de extraterestri

Baron Davis, starul NBA, sustine ca a fost rapit de extraterestri

Baron Davis, vedeta lui New York Knicks, sta de aproximativ un an pe bara, dupa ce si-a distrus genunchiul, dar s-a trezit ca este momentul sa reapara in prim planul presei.

Nu prin vreo actiune legata de baschet, ci printr-o declaratie tulburatoare care in mod normal i-ar asigura cazarea la un spital de psihiatrie.

Baschetbalistul de 34 de ani sustine, nici mai mult, nici mai putin, ca a fost rapit de extraterestri intr-o seara in care isi conducea bolidul de lux dinspre Las Vegas spre Los Angeles.

Ba mai mult, Baron Davis ridica povestea la nivel de arta si insinueaza chiar ca ar fi luat cina cu extraterestri la un celebru fast-food.

Daca multi fani au pus botul la vrajeala la baschetbalistului si au afirmat ca acesta este afectat de consumul mare de calmante de dupa operatia suferita la genunchi, altii, probabil ceva mai indreptatiti, au confirmat ca povestea este de fapt o fabula pentru un show de televiziune pus la cale de doi comedianti celebri.

Baron Davis a jucat pentru cinci echipe diferite in NBA si a fost selectionat de doua ori in NBA All Star Game.

author avatar
Cristi Ionita
246 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger