AcasăSPORTBarcelona tine Bucurestiul in joc de glezna!

Barcelona tine Bucurestiul in joc de glezna!

Nicolae Badea si reprezentantul Barcelonei, impreuna la semnarea contractului

Oficialii clubului catalan trebuiau sa se decida pana acum macar asupra a doua aspecte din contract: hotelul in care va fi cazata echipa „blau-grana” si data cand se va face deplasarea spre Bucuresti.

Nicolae Badea si reprezentantul Barcelonei, impreuna la semnarea contractului

In ciuda faptului ca gruparea ctalana a anuntat, pe site-ul oficial, disputarea amicalului cu FC Dinamo in data de 11 august a.c, organizatorii partidei amicale gazduite de „National Arena” nu au mai primit, deocamdata, nicio veste dinspre fosta campioana a Europei, asta desi contractul a fost semnat acum doua saptamani.

Echipa Dinamo, prezentata pe site-ul oficial al Barcelonei

Team-ul „blau-grana” ar fi trebuit sa anunte deja la care hotel din Capitala se va caza, plus data cand va sosi la Bucuresti echipa condusa de Tito Vilanova. In plus, vedeta Lionel Messi nu a filmat, inca, spotul publicitar aferent prefatarii evenimentului din 11 august. O posibila explicatie sta in programul incarcat avut de FC Barcelona in perioada urmatoare: pana sa joace impotriva lui Dinamo, catalanii au de pus la punct patru „amicale”: cu SV Hamburg, Raja Casablanca, PSG si Manchester United. In alta ordine de idei, organizatorii au vandut, deja, pana ieri, jumatate din biletele puse la dispozitia fanilor.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger