AcasăSPORTBarcelona si-a stabilit tintele pentru 2013-2014. Doi fotbalisti sunt ca si rezolvati!

Barcelona si-a stabilit tintele pentru 2013-2014. Doi fotbalisti sunt ca si rezolvati!

Cum ne-a obisnuit in ultimii ani, FC Barcelona nu va achizitiona fotbalisti la kilogram in mercato din vara ci doar jucatori valorosi pentru posturile unde are nevoie.

Iar anul acesta, oficialii clubului catalan au stabilit ca au nevoie de un portar, un fundas central si un atacant inainte de startul sezonului 2013-2014.

Pentru postul de portar, dar si pentru cel de atacant situatia este in mare parte rezolvata.

Vicenta Guaita, goalkeeperul Valenciei, ar urma sa ii ia locul intre buturi, la Barcelona, lui Victor Valdes, portar care a decis ca nu vrea sa-si mai prelungeasca intelegerea avuta cu gruparea catalana.

Guaita l-a impresionat pe Andoni Zubizarreta, fostul mare portar si actualul director al Barcelonei, care il considera o varianta mai buna decat Pepe Reina sau David De Gea.

La capitolul atacant este aproape o certitudine ca starul brazilian Neymar va face pereche, in ofensiva Barcelonei, cu argentinianul Lionel Messi.

Acesta si-a manifestat in dese randuri simpatia fata de FC Barcelona, iar El Mundo Deportivo sustine ca gruparea catalana a platit deja 10 milioane de euro, prima rata din cele patru pe care le are de achitat pentru a-si asigura serviciile fotbalistului de la FC Santos.

Interesant este ca brazilienii au avut oferte mai consistente primite pentru Neymar, dar mutarea sa la FC Barcelona este facilitata de Nike, sponsorul principal atat al catalanilor, cat si al lui Neymar.

Ramane de vazut cine va fi adus ca fundas central pentru a le face concurenta lui Pique si Puyol.

author avatar
Cristi Ionita
460 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger