AcasăSPORTBarcelona s-a apropiat la sase puncte de Real Madrid

Barcelona s-a apropiat la sase puncte de Real Madrid

”Galacticii” s-au certat cu arbitrii la Villarreal

Ceea ce parea o simpla formalitate pentru Real Madrid nu mai este atat de sigur, “galacticii” pierzand patru puncte din avansul de 10 fata de FC Barcelona in numai 72 de ore. Problema titlului in Spania s-a redeschis!

”Galacticii” s-au certat cu arbitrii la Villarreal

Dupa 1-1 acasa cu Malaga, Real Madrid s-a impiedicat din nou miercuri seara, 1-1 la Villarreal, iar trupa lui Mourinho simte cum scapa titlul printre degete, desi a avut 11 victorii la rand in perioada 17 decembrie – 10 martie. Cele doua semi-esecuri au dinamitat calculele “galacticilor”, iar Mourinho si ai lui nu sunt in stare sa faca fata presiunii. Desi ar fi trebuit sa-si stapaneasca elevii, tocmai portughezul a fost capul rautatilor pe „El Madrigal”.

Romero l-a eliminat pe Mesut Ozil in minutul 85

Dupa golul egalizator, marcat de Senna in minutul 83, tehnicianul a sarit la gatul „centralului” Romero Paradas, fiind apoi trimis in tribune, alaturi de Rui Faria, secundul sau. De altfel, Romero i-a inrosit pe “albi”, Sergio Ramos, Mesut Ozil si Pepe fiind si ei eliminati.

”Marca” titreaza ca Villarreal – Real a fost un meci cu scandal

Madrilenii au fost la un pas sa-i linseze pe “fluierasi” dupa meci, ajungandu-se ca “galacticii” sa sparga usa vestiarului arbitrilor. Intreaga suflare spaniola acuza comportamentul celor de la Real. Acestia sunt acuzati ca isi ascund impotenta de a cuceri trofee in spatele unor actiuni care terfelesc imaginea clubului cu 31 de titluri si noua Cupe ale Campionilor in palmares. Real mai are doar sase puncte avans fata de Barcelona si are de jucat acasa cu Valencia sau Sevilla si in deplasare la Osasuna, Atletico Madrid, Barcelona sau Bilbao. Mai mult, rivalii sunt intr-o evidenta crestere de forma, Messi si compania ajungand la sase victorii consecutive dupa 5-3 cu Granada.

author avatar
Cristi Ionita
84 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger