AcasăSPORTBarcelona - Levante 1-0. Catalanii se chinuie fara Messi (VIDEO)

Barcelona – Levante 1-0. Catalanii se chinuie fara Messi (VIDEO)

Cu gandul mai mult la meciul de foc cu Bayern Munchen de marti, din Liga Campionilor, FC Barcelona a fost aproape sa o comita sambata, in campionat, dar pana la urma catalanii s-au impus, cu 1-0, impotriva lui Levante.

Ca de fiecare data, Barcelona si-a pus in practica celebrul joc de pase si a punctat agresiv la capitole precum posesie sau suturi la poarta, dar a lipsit scanteia, Messi fiind omul care orchestra, in mod normal, actiunile de gol al Barcelonei.

Fara starul argentinian, in continuare accidentat, Barcelona s-a chinuit si a dat lovitura abia in minutul 84, cand Fabregas a inscris dupa un atac prelungit.

Totusi, pe final catalanii au avut emotii, Levante fortand egalarea chiar si cu portarul Keylor Navas in atac.

Gratie acestei victorii, Barcelona isi pastreaza avansul de 13 puncte fata de Real Madrid (3-1 acasa cu Betis Sevilla) si este aproape campioana daca ne gandim ca mai sunt doar 18 puncte puse in joc.

In ciuda succesului obtinut cu Betis, Real are emotii in privinta locului 2, „galacticii” urmand sa joace meciul direct cu Atletico Madrid in deplasare, intre cele doua manse ale dublei cu Borussia Dortmund.

[youtube]A4VOqLymszM[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
374 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger