AcasăSPORTBarcelona il aduce pe Razvan Marin la Ajax!

Barcelona il aduce pe Razvan Marin la Ajax!

Transfer de cinci stele pentru cel mai in forma fotbalist roman al momentului

Numele lui Razvan Marin este vehiculat de ceva vreme in mass-media internationala privind un transfer la una dintre fortele continentului. Si, daca la un moment dat s-a crezut ca Italia si Spania par destinatiile cele mai potrivite pentru viitorul star al nationalei Romaniei, iata ca altele sunt drumurile ce i se deschid internationalului de la Standard Liege.

Transfer de cinci stele pentru cel mai in forma fotbalist roman al momentului

Astfel, conform De Telegraaf, Marin (22 de ani) este jucatorul ales sa-l inlocuiasca in primul „11” al lui Ajax pe Frenkie de Jong, mijlocas vandut la FC Barcelona pentru suma de 86 de milioane de euro! Se poate spune ca, indirect, campioana Spaniei a contribuit la transferul lui Razvan Marin de la Standard la Ajax. Prestigiosul ziar batav scrie ca gruparea „lancierilor” va achita 12 milioane de euro pentru roman, o suma pe care clubul belgian a acceptat-o pe loc. De mentionat ca informatia este confirmata si de alte publicatii de specialitate, inclusiv de o parte a presei sportive italiene.

„Potrivit surselor din preajma lui Standard, Ajax a ajuns la un acord cu pentru transferul lui Razvan Marin, care va fi succesorul lui Frenkie de Jong, vandut la Barcelona.  Marin are pregatit un contract pe cinci sezoane. Cel mai bun fotbalist roman din 2018 e descris ca un jucator dinamic, cu un picior drept grozav. E foarte atras de minge. Pe scurt, cineva care poate aduce valoare la mijlocul lui Ajax”, noteaza cei de la „De Telegraaf”. De mentionat si ca, pe final de 2018, Razvan Marin a semnat un nou contract cu Standard, iar noua intelegere expira in 2023.

„S-ar potrivi la Ajax”

Fostul fundas Petre Marin, tatal internationalului de la Standard, afirma ca inca nu este nimic oficial, dar Razvan cu siguranta si-ar gasi loc in echipa de start a Ajaxului: „Nu stiu nimic. Am telefonul «bombardat» de mesaje. Poate cei de la club sa stie mai multe sau Pietro Chiodi, agentul lui Razvan. Cert e ca el s-ar potrivi la Ajax”.

La fel de increzator in calitatile jucatorului este si George Ogararu, ex-fundas al olandezilor: „Razvan este un jucator foarte bun, pe care eu i l-am propus Ajaxului cu multi ani in urma, inainte ca el sa plece la Standard. Dar nu stiu despre acest interes recent, nu cunosc sa fie vreo discutie”.

Razvan Marin este un produs al Academiei „Gheorghe Hagi”. De la Viitorul Constanta el s-a transferat la Standard in 2017, pentru doua milioane de euro. In 94 de meciuri disputate in prima liga belgiana, romanul a marcat 13 goluri si a dat 19 pase decive, trecandu-si in palmares si o Cupa a Belgiei.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
204 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger