AcasăSPORTBarcelona e gata pentru Supercupa - VIDEO

Barcelona e gata pentru Supercupa – VIDEO

Cu patru zile inainte de meciul cu FC Porto din Supercupa Europei, FC Barcelona a facut show impotriva lui Napoli, formatie pe care a invins-o cu 5-0.

FC Barcelona a vrut sa-si traga un adversar tare pentru meciul de prezentare a echipei, astfel ca formatia catalana a comandat un amical cu Napoli, dar gruparea italiana, echipa cu pretentii de UEFA Champions League, s-a dovedit a fi doar un sparring-partner pentru catalani.

Cu cel putin doua viteze in plus fata de adversari, catalanii au facut instructie in meciul cu Napoli si s-au impus la scor, 5-0. Messi, de doua ori, Cesc Fabregas, Seydou Keita si Pedro si-au trecut numele pe lista marcatorilor, dar Barcelona putea sa mai marcheze inca cel putin cinci goluri, catalanii nimerind de patru ori bara.

Trupa lui Pep Guardiola a aratat mai bine ca oricand, Isaac Cuenca, Sergi Roberto, Thiago Alcantara, Martin Montoya sau Andreu Fontas fiind gata sa faca pasul catre echipa mare a catalanilor.

Barcelona si-a adjudecat Trofeul Joan Gamper, dupa victoria obtinuta impotriva lui Napoli, si se pregateste de meciul cu Porto de vineri seara, din Supercupa Europei.

[youtube]inIIkjD2gsg[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
240 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger