AcasăSPORTBARCELONA, CE REGAL!

BARCELONA, CE REGAL!

Pepe a luptat din greu sa-l blocheze pe Messi, dar i-a scapat pe Sanchez, Xavi si Fabregas

Primul „El Clasico” dupa trei ani in care madrilenii erau favoriti a avut o introducere favorabila Realului. Barcelona a intors, insa, soarta derby-ului, invingand pe „Bernabeu” cu 3-1

Pepe a luptat din greu sa-l blocheze pe Messi, dar i-a scapat pe Sanchez, Xavi si Fabregas

Nici nu a apucat Jose Mourinho sa-si deschida carnetelul ca, in secunda 20, Benzema a marcat pentru Real Madrid, dupa o eroare in lant a defensivei catalane. Barcelona a revenit rapid, tridentul ofensiv format de Sanchez, Messi si Fabregas creand panica in apararea gazdelor. Chilianul Sanchez a adus egalarea din pasa lui Messi si, din acel moment, nu s-a mai pus problema invingatoarei. Golurile lui Xavi si Fabregas au facut diferenta (1-3), iar Barcelona a detronat Realul in clasament, echipa lui Mourinho avand un meci mai putin disputat. Intre finalul partidei si zborul spre Tokyo, acolo unde campionii Europei vor participa la Mondialul Cluburilor, jucatorii lui Guardiola au punctat pe retelele de socializare victoria cu Real. “Este o zi speciala pentru echipa mea si pentru mine pesonal. Va ramane pentru totdeauna in amintirea mea. Mutumesc pentru tot si felicitari pentru toti suporterii Barcelonei”, a scris marcatorul golului al treilea, Cesc Fabregas, care a postat si o poza in care apare alaturi de Sanchez. “Facem istorie! Am castigat un alt meci pe Bernabeu. Multumim fanilor! Noi mergem in Japonia sa castigam «El Mundialito» “, a precizat si goalkeeperul Victor Valdes. Iniesta, cel mai bun jucator de pe teren, a postat o poza din vestiar sub care a scris „Espectaculaaaar!!!!!!”.

S-a inchis in toaleta avionului

SURPRIZA O pasagera clandestina in avionul Barçei

Avionul cu care a calitorit echipa lui Guardiola in Japonia a avut o intarzire de 30 de minute pe aeroportul din Madrid, deoarece la bord s-a produs un incident. O pasagera clandestina s-a strecurat in avion si s-a blocat in baie. A fost nevoie de interventia Politiei pentru ca respectiva sa fie debarcata. Catalanii au calatorit 12 ore spre Japonia, unde vor intalni in semifinalele competitiei, pe 15 decembrie, fosta echipa a lui Olaroiu, Al Saad. Cealalta semifinala se va juca intre FC Santos si Kashiwa Reysol.

“Shakira e o curva!”

DRAGOSTE Shakira trece peste orice pentru Pique

Sambata seara, spectatorii de pe „Santiago Bernabeu” au luat-o in colimator pe iubita fundasului catalan Gerard Pique, refrenul “Shakira es una puta” fiind refrenul preferat al tribunei madrilene. Artista columbiana a devenit persona non grata pe stadionul Realului in momentul in care a recunoscut relatia cu Pique, iar melodiile ei au fost chiar interzise pe arena din capitala Spaniei.

author avatar
Sebastian Stan
244 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger