AcasăSPORTBarcelona cauta antrenor dupa despartirea de Tito Vilanova: "Tata" Marino, cerut de...

Barcelona cauta antrenor dupa despartirea de Tito Vilanova: „Tata” Marino, cerut de Messi

Tito Vilanova i-a anuntat primii pe jucatori de demisie

Publicatiile spaniole au anuntat, in weekend, ca tehnicianul paraguayan Gerardo ”Tata” Marino este alesul conducerii FC Barcelona pentru a-l inlocui pe Tito Vilanova, nevoit sa renunte la functie din motive de sanatate.

Gerardo Marino este favorit sa preia Barcelona

Numele lui Marino este vehiculat atat de ziarele de la Madrid, Marca si As, cat si de catalanii de la „Sport”. Prieten la catarama cu Jorge Messi, se pare ca Gerardo Marino este cerut cu insistenta pe Camp Nou chiar de starul argentinian al Barcelonei. Conform presei internationale, emisari ai gruparii „blau-grana” se vor deplasa, astazi, la Buenos Aires pentru o intrevedere cu Marino, fostul selectioner al Paraguayului, care a ajuns pana in sferturile de finala la precedentul mondial si a jucat, in primavara, in semifinalele Copei Libertadores cu Newell’s Old Boys.

Tito Vilanova i-a anuntat primii pe jucatori de demisie

Pe de alta parte, favoritul fanilor este Luis Enrique, fostul capitan al Barcelonei si antrenor intre 2008 si 2011 al echipei a doua a clubului. Asturianul a semnat in vara cu Celta Vigo, dar jurnalistii de la „El mundo deportivo” au aflat ca nu are contractul inregistrat la Federatie, deci vira spre Barcelona!

Tito Vilanova a efectuat saptamana trecut un nou set de analiza medicale, iar rezultatele au relevat ca boala de care sufera, cancer, nu s-a vindecat. Obligat de medici sa renunte la antrenorat, fostul „secund” lui lui Pep Guardiola si-a anuntat demisia vineri. Noul tehnician al catalanilor va fi prezentat la inceputul acestei saptamani.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
284 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger