AcasăSPORTBarcelona are precontract pentru Neymar

Barcelona are precontract pentru Neymar

Neymar a marcat deja 116 goluri pentru Santos

Superstarul brazilian Neymar Junior, atacantul lui FC Santos, va evolua, din vara anului viitor, la FC Barcelona, contra sumei de 40 de milioane de euro, anunta presa iberica.

Neymar a marcat deja 116 goluri pentru Santos

Informatia a fost furnizata de Luis Alvaro Ribeiro, presedintele lui Santos, care i-ar fi instiintat pe conducatorii lui Paris Saint Germain ca Neymar va pleca numai la FC Barcelona. Brazilianul ar urma sa formeze un atac letal cu Lionel Messi in ofensiva catalanilor, dar doritorii inca mai au posibilitatea de a-l deturna pe fotbalistul de 20 de ani din drumul catre „Camp Nou”.

Cei de la "Sport" anunta transferul lui Neymar la Barcelona

Desi a ramas impresionat de jocul Barcelonei la finala Campionatului Mondial al cluburilor de anul trecut, cand Santos a fost surclasata cu 4-0, si isi doreste enorm sa joace alaturi de Messi si compania, Neymar inca mai poate fi ofertat si de alte echipe, dar pretul sau este unul prohibitiv – 105 milioane de euro. Conform precontractului semnat intre cele doua cluburi, daca o alta formatie il vrea pe brazilian inainte ca acesta sa ajunga la Barcelona, respectiva echipa trebuie sa-i plateasca 65 de milioane de euro lui Santos plus 40 de milioane de euro catalanilor.

author avatar
Cristi Ionita
276 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger