AcasăSPORTBarcelona, adio, titlu!

Barcelona, adio, titlu!

Lui Guardiola nu-i vine sa creada ca Barcelona este la 7 puncte in spatele Realului

Liderul Primerei Division are un avans de sapte puncte fata de campioana en-titre FC Barcelona. Pentru prima data dupa multi ani, suprematia catalana in prima liga spaniola pare rapusa.

Lui Guardiola nu-i vine sa creada ca Barcelona este la 7 puncte in spatele Realului

FC Barcelona s-a impiedicat pe „El Madrigal”, sambata noapte, remizand cu CF Villarreal (scor 0-0), rezultat care-i lasa pe catalani la sapte puncte in spatele liderului Real Madrid, care se impusese, doua ceasuri mai devreme, 3-1 cu lanterna rosie Real Zaragoza. Inca o data, echipa lui Mourinho a fost capabila sa revina pe tabela dupa 0-1 (Lafita ’12), punctand prin Kaká ’32, Cristiano Ronaldo ’49 si Özil ’56. Cotidianul „AS” scrie ca istoria obliga Real Madrid sa castige titlul: „Doar Valencia a mai recuperat o diferenta de sapte puncte si asta se intampla in sezonul 2003/ 2004”. Pe de alta parte, „Sport” – ziar de casa al Barcelonei – bate moneda pe erorile de arbitraj comise impotriva gruparii „blaugrana” si prezinta o declaratie data de starul Leo Messi: „«Centralii» sunt aroganti si deseori te ameninta ca-ti dau cartonas galben. Sunt faultat mai tot timpul, insa arbitrii nu acorda lovitura libera, ba ma acuza ca simulez”. Antrenorul Josep Guardiola este convins ca va veni si randul Realului sa faca pasi gresiti: „Mai sunt 18 etape, nu este totul pierdut. Barcelona va lupta pana la capat”.

Un nou „El Clasico” in Primera va mai avea loc abia pe 22 aprilie, pe „Camp Nou”. Pana atunci, trupa lui Mourinho infrunta, cu exceptia Valenciei si a lui Atletico Madrid, doar adversari accesibili, precum Getafe, Levante, Santander, Rayo Vallecano, Espanyol, Betis, Malaga, Villarreal, Real Sociedad, Osasuna si Gijon.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
155 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger