AcasăSPORTBarcelona a castigat Cupa Audi – VIDEO

Barcelona a castigat Cupa Audi – VIDEO

FC Barcelona si-a trecut un nou trofeu in cont, dupa ce s-a impus, cu 2-0, in meciul cu Bayern Munchen din finala Cupei Audi.

Fara o multime de vedete in formula de start (Dani Alves, Puyol, Pique, Xavi, Alexis Sanchez, Messi, Mascherano), FC Barcelona s-a distrat cu echipa a doua a lui Bayern Munchen.

Eroul meciului a fost tanarul mijlocas Thiago Alcantara. Fotbalistul de origine braziliana a reusit o dubla de senzatie si a adus victoria echipei sale, Barcelona adjudecandu-si trofeul pus in joc la Cupa Audi, dupa ce s-a impus, cu 2-0, in fata nemtilor.

[youtube]wv6BaL1eMyI[/youtube]

In finala mica a competitiei, Internacional Porto Alegre a trecut, la lovituri de departajare, de AC Milan. A fost 2-2 dupa 90 de minute, italienii conducand in doua randuri, gratie golurilor marcate de Ibrahimovic si Alexandre Pato. Brazilienii au egalat, prin Leandro Damiao si Andres D’Alessandro, si au trimis jocul la lovituri de departajare.

D’Alessandro si Nei au transformat doua dintre cele trei penaltiuri executate de brazilieni, in timp ce italienii au ratat de patru ori tinta, prin Valoti, Cassano, Oddo si Alexandre Pato, astfel ca Internacional s-a impus, cu 2-0, la lovituri de departajare. Glaydson a fost singurul jucator de la Internacional care a ratat un penalty.

[youtube]uod8L_YOCZY[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
196 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger