AcasăSPORTBarbatii sunt interesati de fundurile tenismenelor!

Barbatii sunt interesati de fundurile tenismenelor!

Rusoaica Sarapova, cea mai "studiata" jucatoare din circuitul WTA

Potrivit un studiu realizat de cercetatorii britanici, un barbat care vine la meciurile din turneele feminine de tenis este interesat in mod deosebit nu de rezultat sau de evolutia participantelor, ci de partile anatomice ale acestora.

Rusoaica Sarapova, cea mai "studiata" jucatoare din circuitul WTA

In medie, 70 la suta dintre barbatii care vin la competitiile feminine de tenis sunt atrasi mai putin de evolutia sportivelor, cat mai ales de formele acestora. La mare cautare sunt fesele, picioarele si sanii, abia apoi fetele jucatoarelor. Rochiile seducatoare alese in ultimii ani de catre sportive, cu decolteuri adanc sau despicaturi, incita ochiul spectatorului de tenis.

Printre favoritele publicului masculin se numara Maria Sarapova (Rusia), Dominika Cibulkova (Cehia), Ana Ivanovic (Serbia), Caroline Wozniacki (Danemarca), Maria Kirilenko (Rusia), Elena Vesnina (Rusia), Sabine Lisicki (Germania), Nicole Vaidisova (Cehia), Daniela Hantuchova (Slovacia), Sorana Cirstea (Romania), Ashley Harkleroad (SUA), Gisela Dulko (Argentina), Flavia Pennetta (Italia), Bethanie Mattek (SUA), Jelena Jankovic (Serbia) si chiar „gratioasa” Serena Williams (SUA).

[nggallery id=91]

 

 

author avatar
Flavius Dobrescu
779 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger