AcasăSPORTBARAJ LIGA I: Rapid - Concordia 2-1. Giulestenii raman in Liga I

BARAJ LIGA I: Rapid – Concordia 2-1. Giulestenii raman in Liga I

Rapid Bucuresti si-a asigurat prezenta pe prima scena a fotbalului romanesc, dupa ce s-a impus, cu 2-1, in barajul cu Concordia Chiajna de sambata, disputat pe Stadionul „Dinamo”.

Rapid a intrat greu in meci si Concordia a controlat jocul in prima repriza, gruparea antrenata de Ionut Chirila creandu-si cateva ocazii uriase de a marca.

Totusi, Concordia a punctat o singura data, prin Florea, in minutul 32, dupa o faza in care atacantul Chiajnei s-a distrat cu doi fundasi experimentati precum Abrudan si Oros.

Rapid a prins mai mult curaj in repriza a doua, dar a gasit greu drumul spre poarta adversa. Abia in minutul 84 a venit egalarea, Alexandru Coman punctand cu un sut din apropiere.

In debutul prelungirilor am avut 7-8 minute decisive in care s-a scris, practic, istoria acestui meci. Alex Ionita a facut 2-1 cu un sut superb, de la 20 de metri, Florea nu a primit penalty la o cadere in careul Rapidului, iar Concordia a ramas in 10, dupa eliminarea lui Savin.

Pe final aproape ca nici nu s-a mai jucat fotbal, Ionut Voicu, Oros si Cobrea fiind eliminati pentru reactii violente.

Rapid – Concordia Chiajna s-a incheiat 2-1 si giulestenii isi asigura prezenta in Liga I, cel putin pana cand TAS-ul va anunta o decizie la cererea inainta de gruparea din Chiajna care a contestat acest baraj.

sursa foto: facebook.com

author avatar
Cristi Ionita
403 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger