AcasăSPORTBannerele anti-Dragomir nu mai apar pe tv!

Bannerele anti-Dragomir nu mai apar pe tv!

PITIPOANCE Mitica Dragomir a fost asemuit de galeria dinamovista cu "vedetele" Romaniei.

Presedintele LPF a facut o interventie asupra detinatorilor drepturilor TV ale Ligii 1 pentru a bloca aparitia bannerelor la adresa sa, macar in timpul meciurilor din primul esalon.

PITIPOANCE Mitica Dragomir a fost asemuit de galeria dinamovista cu "vedetele" Romaniei.

Dumitru Dragomir este exasperat de amploarea pe care a luat-o protestul suporterilor din intreaga tara. Presedintele LPF a intervenit la cele trei televiziuni care detin drepturile pentru Liga 1 si a cerut ca, in timpul meciurilor, sa nu mai fie transmise imagini cu bannerele in cauza. Patronii posturilor tv au trasat sarcini angajatilor, iar operatorii s-au conformat. Astfel, la duelul Dinamo – Sportul, desi in tribune s-au afisat bannere anti-Dragomir, camerele de luat vederi au omis sa capteze imagini de acest gen.

INTERVENTIE Trupele de securitate au eliminat problema

Cei mai inversunati contestari ai presedintelui LPF, suporterii dinamovisti, au dat recital pe arena din Stefan cel Mare, la partida  cu Sportul, ei asociind numele lui Dragomir cu o pleiada de pseudovedete (Nikita, Naomi, Tonciu sau Cruduta).

COMPARATIE Presedintele LPF a ajuns la la brutarie la Nikita

Oamenii de la securitate stadionului au intervenit si au smuls de pe garduri bannerele incriminatoare.

Mircea Sandu s-a scos!

Marele castigator este insa presedintele FRF, Mircea Sandu, al carui nume a disparut din bannerele suporterilor. Intalnirea sa cu liderii suporterilor din Romania a dat roade, demersul „Nasului” lasand-ul pe Mitica singur in bataia pustii.

author avatar
Sebastian Stan
693 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger