AcasăRecomandariBanii din drepturile tv sau denuntam contractul in instanta!

Banii din drepturile tv sau denuntam contractul in instanta!

Intrunita ieri, Adunarea Generala a LPF a propunerea firmei ISB, detinatorul drepturilor tv pentru meciurile din Liga 1, de a diminua valoarea contractului incheiat anul trecut.

Iorgulescu, strans cu usa de patronii din Liga 1 sa scoata banii de la Paszkany

Decisi sa ajunga inclusiv in instanta daca va fi nevoie, conducatorii cluburilor i-au transmis presedintelui Gino Iorgulescu sa-l anunte pe Arpad Paszkany, omul din spatele ISB, ca trebuie sa achite 17 milioane de euro pana saptamana viitoare (15 iunie, termen limita). Suma reprezinta prima transa din valoarea drepturilor tv pentru sezonul 2015/ 2016. In cazul in care ISB refuza sa faca plata, A.G. a LPF va decide, pe 19 iunie, ce se va intampla cu drepturile tv ale campionatului.

Paszkany

Strans cu usa de patronii din Liga 1, Iorgulescu afirma ca va incerca sa convinga ISB sa faca plata conform datelor stipulate in contract: „Cluburile au hotarat sa ma imputerniceasca sa discut cu ISB-ul pentru a duce la bun sfarsit contractul semnat anul trecut, in aceleasi conditii. Pe 19 iunie o sa avem o noua Adunare Generala, in care se va hotari daca reziliem contractul sau acceptam o alta varianta. Acest contract are garantii. Pe 15 iunie, ISB trebuie sa ne dea garantia. Pe 15, trebuie sa intre 17 milioane de euro! Daca nu intra acesti bani, pe 19 iunie vom lua o hotarare”. Surse din cadrul LPF sustin ca ISB propune reducerea cu aproximativ 6 milioane de euro a sumei pe care o are de platit anual catre gruparile din Liga 1.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
511 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger