AcasăRecomandariBanii de pe tricourile vandute intra in contul lui Mutu

Banii de pe tricourile vandute intra in contul lui Mutu

Transferul lui Adrian Mutu la Petrolul reprezinta lovitura anului in fotbalul romanesc. Ca sa se ajunga, insa, la prezentarea de aseara, oficialii clubului ploiestean au facut eforturi uriase, aproape incredibile pentru nivelul Ligii 1.

Tricourile cu Mutu (medalion) sunt la mare cautare in Ploiesti

Reintors in Romania dupa 14 ani, Mutu va juca pe „Ilie Oana” pana in iunie 2015, cand si-a propus sa se retraga din activitate. Contractul sau cu Petrolul prevede un salariu lunar de 30.000 de euro pentru perioada 15 ianuarie – 31 mai 2013 (135.000 de euro, fara prime speciale si bonusuri de obiectiv!), urmand ca din sezonul viitor sa se renegocieze suma; in functie de randamentul dat in acest retur, este posibil ca „Briliantul” sa obtina o marire substantiala a veniturilor! Un alt punct important din contract se refera la brand-ul Mutu: cea mai mare parte a banilor proveniti din comercializarea tricourilor cu numele sau va intra in contul fotbalistului!

Partial, informatia este confirmata si de Valeriu Rachita, fost jucator/ antrenor/ conducator al Petrolului: „Nu o sa-mi cumpar tricou cu Adrian Mutu. Mi-as fi luat unul cu Mircea Dridea, un simbol al clubului nostru si un jucator care a dat gol impotriva lui FC Liverpool. Oricum, chiar daca se vor vinde multe tricouri cu Mutu, banii nu vor intra in conturile Petrolului. Dar, nu zic mai multe”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
427 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger