AcasăSPORTBani de-un Ciobi: 1.000 de euro pe luna!

Bani de-un Ciobi: 1.000 de euro pe luna!

Ciobotariu a mai pregatit o singura echipa in Liga 1, pe Pandurii Tg.Jiu

Actionarii din Stefan cel Mare n-au gasit resurse pentru a incepe negocierile cu antrenori „titrati”, oprindu-se asupra celei mai ieftine variante: Liviu Ciobotariu, de la echipa secunda a clubului.

Ciobotariu a mai pregatit o singura echipa in Liga 1, pe Pandurii Tg.Jiu

Multe nume au fost vehiculate pentru banca tehnica a „cainilor”, insa realitatea financiara in care se regaseste FC Dinamo l-a propulsat antrenor principal pe Liviu Ciobotariu. O solutie „de criza”, data fiind saracia lucie in care se zbate gruparea prezidata de Nicolae Badea. Initial, actionarii au dorit sa inceapa tratativele cu Cristi Pusztai sau Ovidiu Sabau, insa discutiile au fost sistate in momentul in care s-a ajuns la partea financiara.

Problemele cu care se confrunta clubul (datorii de trei milioane de euro la bugetul de stat, exista riscul excluderii din cupele europene!) i-au indepartat pe toti pretendentii, astfel ca singura varianta ramasa de luat in calcul a fost promovarea de la „tineret” a lui Liviu Ciobotariu. Fostul international ramane „principal” in acest sezon, insa pe un salariu jenant pentru Liga 1: 1.000 de euro lunar, cu mult sub ce castiga „vedetele” pe care le va pregati, Catalin Munteanu sau Andrei Margaritescu.

 

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
90 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger