AcasăSPORTBanel, teapa made in Liga I

Banel, teapa made in Liga I

Banel s-a obisnuit cu banca de rezerve a lui St. Etienne

Christophe Galtier, antrenorul formatiei AS St. Etienne, s-a plans ca mijlocasul roman Banel Nicolita are mari probleme de adaptare in Franta.

Banel s-a obisnuit cu banca de rezerve a lui St. Etienne

Plecat din postura de lider al Stelei, Banel Nicolita nu reuseste sa se impuna la St. Etienne, o formatie de mijlocul clasamentului in Franta. Mijlocasul a prins o repriza cu Lille si a incalzit banca de rezerve la ultimele trei meciuri din campionat. Antrenorul Christophe Galtier spune, despre Banel, ca “alearga de capul lui, are mari probleme de comunicare si probabil mai are nevoie de cel putin sase luni de acomodare”. Max Gradel si Lynel Kitambala, jucatori adusi in acelasi timp cu Banel, au bifat deja peste 200 de minute fiecare in tricoul lui St. Etienne.

Pe urmele lui “bloc-notes” si Deac

Nicolita este doar unul dintre fotbalistii romani care au plecat “zmei” din Liga I si au ajuns “mielusei” in vest. Claudiu Raducanu s-a impotmolit serios in limba germana vorbita la Arminia Bielefeld. Ciprian Deac si Alexandru Ionita au avut si ei aparitii efemere in Bundesliga din cauza problemelor de adaptare la un campionat cu pretentii mult mai mari decat Liga I.

author avatar
Cristi Ionita
455 afisari

1 COMENTARIU

  1. asta-i la fel ca raducanu,tot stelist si tot prost!cate clase are,ca tare-i greu de cap?la steoaia era bun ca acolo nu-i nevoie de minte multa nici in conducere nici pe teren!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger