AcasăSPORTBanel Nicolita ar putea ajunge in 1.Bundesliga

Banel Nicolita ar putea ajunge in 1.Bundesliga

Doar 149 de minute a evoluat Nicolita in actualul sezon pentru St.Etienne

Tras pe linie moarta la St.Etienne, mijlocasul roman Banel Nicolita ar putea evolua din retur la gruparea germana Fortuna Dusseldorf, unde este dorit sub forma de imprumut.

Doar 149 de minute a evoluat Nicolita in actualul sezon pentru St.Etienne

Inceputul de sezon 2012-2013 s-a dovedit a fi cu ghinion pentru unul dintre cei mai altruisti fotbalisti. Jucatorul roman al gruparii franceze St.Etienne si-a fisurat o coasta si a ratat meciurile disputate de nationala Romaniei, impotriva Turciei si Olandei, in preliminariile World Cup 2014.

Banel este obligat acum sa urmareasca din tribuna cum Romain Hamouma, adversarul sau direct pentru postul de extrema dreapta, marcheaza gol dupa gol si devine om de baza la formatia din Ligue 1, care a urcat pana pe locul 4. Salvarea romanului poate veni din Germania, fiind dorit sub forma de imprumut de Fortuna Dusseldorf. Aflata pe locul 14, echipa antrenata de Norbert Meier are ca obiectiv salvarea de la retrogradare, iar tehnicianul de 54 de ani considera ca Nicolita ar putea fi un jucator de mare ajutor in returul din 1.Bundesliga. Meier viseaza frumos si se gandeste si la aducerea ivorianului Lacina Traore, de la Anji Makhalachkala, dar este putin probabil ca varful de 22 de ani sa renunte la posibilitatea de a se bate pentru titlu in Rusia, chiar daca nemtii ii ofera un salariu de doua milioane de euro pe sezon.

author avatar
Cristi Ionita
163 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger