AcasăSPORTBanel Bruce Lee

Banel Bruce Lee

Nicolita, in timpul meciului cde cupa cu Bordeaux

Dupa ce a ratat un penalty in meciul St.Etienne – Bordeaux, din 32-imile de finala ale Cupei Frantei, iar oaspetii s-au impus, cu 5-3, dupa loviturile de departajare, Nicolita si-a aratat calitatile de bataus.

Nicolita, in timpul meciului cde cupa cu Bordeaux

Sambata seara s-au disputat mai multe meciuri din Cupa Frantei, printre care si „derby-ul” St.Etienne – Bordeaux. Aflate la egalitate, 1-1, dupa 120 de minute, cele doua formatii au ajuns la loteria penaltyurilor, iar Nicolita, desemnat unul dintre executantii lui St.Etienne, a dat-o in bara si a consfiintit calificarea lui Bordeaux. Disputa a continuat pe drumul spre vestiare, unde fostul mijlocas al Stelei a fost unul dintre actorii principali. Conform „L’Equipe”, Henrique, fundasul lui Bordeaux, a vrut sa-si ia revansa, dupa o lovitura incasata pe parcursul meciului, si a sarit la gatul atacantului Sinama Pongolle. Cum insa varful lui St. Etienne este cel mai bun prieten al lui Banel, romanul a intrat in „ring” si l-a altoit pe brazilian, fiind oprit cu greu de fortele de ordine. Federatia franceza a anuntat ca a deschis o ancheta si va lua masuri disciplinare impotriva tuturor celor implicati in scandalul de la finalul partidei. Incidentul aminteste, in mare masura, de unul petrecut in Portugalia, in 2009.

La finalul unui meci Benfica – Porto, contand tot pentru Cupa, Cristi Sapunaru, fundasul oaspetilor, si atacantul Hulk, cel mai bun prieten al sau, s-au batut cu mai multi reprezentanti ai fortelor de ordine, iar apoi au incasat suspendari masive. Sapunaru a stat patru etape pe bara, desi primise initial sase luni de suspendar, iar Hulk a lipsit de la trei meciuri.

author avatar
Cristi Ionita
123 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger