AcasăRecomandariBanana rapidista, pe masa UEFA

Banana rapidista, pe masa UEFA

Incidentele de la partida Concordia Chiajna – Rapid Bucuresti nu vor ramane taxate doar de comisiile FRF, cazul luand deja drumul Elvetiei, acolo unde este sediul UEFA.

Fanii Rapidului s-au dat din nou in spectacol

Brazilianul Wellington, jucator asupra caruia s-a aruncat cu o banana,  isi va gasi dreptatea in judecata UEFA. Comisia de Disciplina a forului de la Nyon va analiza evenimentele petrecute vineri seara chiar saptamana aceasta, cazul fiind unul cat se poate de grav, dupa cum sustin surse din lumea fotbalului. Din cate se pare, Rapidul risca o sanctiune severa, gestul comis de suporterii giulesteni fiind considerat unul extreme de grav. Nu este exclus ca prin pedepsirea Rapidului sa se doreasca a fi dat un exemplu de lupta impotriva discriminarii.
Pe plan intern, conform regulamentului, FRF poate dicta o amenda maxima de 15.000 de euro, interzicerea organizarii jocurilor pe propriul stadion (de la doua la 10 meciuri) si chiar pierderea la masa verde (scor 0-3) a partidei de la Chiajna! „Cei de la Liga sau Federatie trebuie sa faca ceva! Sotia mea a fost pe stadion cu fiul nostru. Cand am iesit de la vestiare, cel mic m-a intrebat de ce a dat lumea cu banane in mine. Eu nu sunt maimuta, iar aici nu suntem la Gradina Zoologica!”, a declarat Carlos Wellington, fotbalistul Concordiei agresat de „ultrasii” rapidisti.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
197 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger