AcasăSPORTBalotelli "rade" tot in Ibiza: s-a combinat cu un model francez

Balotelli „rade” tot in Ibiza: s-a combinat cu un model francez

Balotelli si Vanessa pe plaja din Ibiza

Cunoscut drept unul dintre cei mai excentrici fotbalisti din lume, atacantul italian Mario Balotelli nu rateaza nicio domnisoara in vacanta pe care o petrece in Ibiza.

Balotelli si Vanessa pe plaja din Ibiza

Dupa ce a lasat-o gravida, in primavara, pe Raffaella Fico, Balotelli s-a cuplat cu vedeta americana Paris Hilton, de care insa se pare ca s-a plictisit in numai doua zile. Altfel nu ne explicam cum atacantul a fost zarit de paparazzi deja in compania unei alte domnisoare focoase.

Frantuzoaica este obisnuita sa pozeze goala

Noua cucerie a italianului se numeste Vanessa Lawrens si este un cunoscut model francez, care activeaza si din postura de cantareata sau prezentatoare tv. Balotelli si frumoasa frantuzoaica au fost vazuti coborand din masina fotbalistului, care se pare ca a si plimbat-o pe Vanessa cu acelasi scooter calarit la inceputul saptamanii de Paris Hilton. Daca Balotelli nici nu mai stie numarul domnisoarelor cu care a reusit sa puncteze, Vanessa este extrem de pretentioasa cand isi alege partenerii, presa de scandal evidentiind faptul ca  doritorii trebuie sa aiba in conturi multe zero-uri pentru a intra in gratiile blondinei.

author avatar
Cristi Ionita
336 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger