AcasăSPORTBalotelli e "PA!", Mancini a pus ochii pe Falcao

Balotelli e „PA!”, Mancini a pus ochii pe Falcao

Mancini accepta despartirea de Balotelli

Managerul lui Manchester City s-a saturat de derapajele elevului sau, Mario Balotelli, si l-a pus pe lista de transferari, dupa ce l-a tinut rezerva la meciul cu Tottenham de duminica, 2-1 pentru „cetateni”.

Mancini accepta despartirea de Balotelli

Cunoscut ca un personaj extravagant, Mario Balotelli (22 de ani) si-a asumat de cele mai multe ori rolul de „bufon al echipei” peste tot pe unde a jucat. Nici la Manchester City nu a stat cuminte, dar ultima iesire in decor i-a fost fatala.

Tehnicianul italian vrea neaparat inregimentarea lui Falcao

Desi campioana Angliei avea meci duminica la pranz, impotriva lui Tottenham Hotspur, o formatie cu pretentii, atacantul italian a petrecut noaptea dinaintea meciului intr-un celebru local din oras. Escapa l-a facut pe antrenorul Roberto Mancini sa-si puna mainile in cap. Tehnicianul de 48 de ani i-a transmis scurt fotbalistului „Basta!”, anuntandu-l ca nu mai este cale de intoarcere. Mancini spera sa obtina in jur de 30 de milioane de euro de pe urma lui Balotelli, banii urmand a fi folositi pentru ca Manchester City sa intre in licitatia pentru columbianul Radamel Falcao. Spre deosebire de italian, care mai marcheaza doar cand isi aduce aminte ca e fotbalist, atacantul lui Atletico Madrid a tinut practic in spate gruparea spaniola. Falcao a inscris deja 49 de goluri in 60 de meciuri jucate pentru Atletico, iar de serviciile sale se intereseaza si Chelsea Londra.

author avatar
Cristi Ionita
83 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger