AcasăSPORTBalotelli, acuzat de rasism!

Balotelli, acuzat de rasism!

Face ce face si iese iar in evidenta, dar nici de aceasta data intr-un mod pozitiv. Numai ca, spre deosebire de alte dati, Mario Balotelli este acum protagonistul unui incident cel putin bizar.

Fotbalist la FC Liverpool, atacantul de culoarea tuciului este acuzat in Anglia de… rasism! Nu este o gluma, ci chiar situatia in care a ajuns Mario Balotelli (24 de ani) din pricina unor remarce pe seama jocului video „Super Mario”. Din dorinta de a promova acest joc, italianul nascut din parinti africani a preluat pe pagina personala de Instagram o poza care se incheia cu urmatorul mesaj: „Sare ca un negru si smulge monedele ca un evreu”.

Balotelli are numai belele din cauza remarcelor facute pe marginea jocului Super Mario

Caracterizarea i se adreseaza personajului Super Mario si a fost considerata ca avand tenta rasista de mai multe organizatii din Regatul Unit. „Imi cer scuze daca am jignit pe cineva. Postarea mea trebuia sa fie un mesaj antirasism, dar cu umor. Acum, cred ca a avut alt efect. Nu toti oamenii de culoare sar in sus si nu toti evreii iubesc banii. Am folosit o imagine creata de altcineva si am crezut ca este amuzanta. Din nou, iertare!”. Degeaba a incercat Balotelli sa se justifice, Federatia Engleza vrea sa-l suspende pentru minimum cinci etape!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
80 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger