AcasăSPORTBalotelli - „pedeapsa Domnului”!

Balotelli – „pedeapsa Domnului”!

Cei mai importanti fotbalisti ai planetei se dueleaza in Brazilia nu numai pentru trofeul Cupei Mondiale. In joc este si imaginea fiecarei vedete din sportul rege, iar la acest concurs favorit pare a fi italianul Mario Balotelli.

Messi

Pe langa dribbling, sut si viziune a jocului, fotbalistii se vor lauda la turneul final al Campionatului Mondial si cu …inedite tatuaje, facute mai mult sau mai putin din teribilism. Presa britanica a selectat cateva staruri, iar desenele de pe corpul lor sunt „de-a dreptul impresionante”.

Messi

Messi are tatuaje legate strict de familie. Chipul mamei sale, Celia Cuccitini, tatuat de umarul stang, si mainile si numele fiului sau, Thiago, pe pulpa piciorului cu care dribleaza.

Neymar

Neymar nu sta numai intr-un tatuaj, dar ultimul pe care si l-a facut este pe gat. Brazilianul si-a scris numele fiului, Davi Lucca. Sora Raffaella nu lipseste nici ea de pe corpul sau.

Mario Balotelli
Mario Balotelli

Mario Balotelli castiga prin alegerea facuta, zic britanicii. Si-a tatuat pe piept urmatorul citat din Gingis Han: „Sunt pedeapsa Domnului. Daca nu ati fi comis mari pacate, Dumnezeu nu ar fi trimis asupra voastra o asemenea pedeapsa”.

Daniele De Rossi

Daniele De Rossi s-a inspirit din regulile de circulatie, adaptate, insa, la jocul de fotbal: intr-un triunghi este desenat un jucator care face o alunecare, avertisment de luat in seama pentru adversarii din teren ai italianului.

Sergio Ramos

Sergio Ramos a fost atat de fericit cand Real Madrid a castigat Liga Campionilor (La Decima) incat s i-a tatuat trofeul pe gamba stanga! Pe gamba dreapta are desenat trofeul Cupei Mondiale, cucerit in 2010, cu nationala Spaniei.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
894 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger