AcasăSPORTBalaj nu mai merge cu CFR-ul

Balaj nu mai merge cu CFR-ul

Cristi Balaj nu mai vorbeste pe limba conducatorilor de la CFR Cluj

Pentru prima data de ani buni, „centralul” din Baia Mare n-a mai fluierat pe placul conducatorilor de la CFR Cluj. Ba, mai mult, Cristi Balaj si-a permis sa-i ia la pret de matineu pe oficialii din Gruia, la finalul jocului de la Targu Jiu.

Cristi Balaj nu mai vorbeste pe limba conducatorilor de la CFR Cluj

Meci disputat duminica seara, in etapa a 9-a, Pandurii – CFR s-a terminat 2-1, bine in primul rand pentru gazde, dar mai ales pentru Steaua, vazuta ca mare favorita la castigarea titlului. Ambele goluri ale gorjenilor s-au marcat din lovituri de la 11 metri, acordate la limita regulamentului de arbitrul Cristi Balaj.

De altfel, tocmai asta i-a socat pe clujeni, ca baimareanul n-a mai judecat ca-n trecut, cand trecea cu vederea asemenea faze si inchidea ochii la orice greseala comisa de fotbalistii „feroviari”. De data aceasta, acoperit de regulament, Balaj a fluierat atat la tinerea in careu a lui Sepsi la Grigoras, cat si la hentul comis de Muresan. „Va spun ca domnul Balaj este un increzut si un orgolios. Ne-a transmis la inceputul meciului sa avem grija la jucatorii nostri, ca, dupa un succes european, au tendinta de a intra aroganti pe teren si ii pot trata de sus pe adversari. Arogant a fost el, de fapt! Pentru Pandurii a fost muma, pentru noi ciuma. Pai, cum sa-i spuna lui Andone ca ii dadea penalty daca vorbea frumos cu el?!”, a rabufnit Iuliu Muresan la finalul partidei.

Paszkany ameninta cu UEFA

Spre deosebire de „Doctorul” Muresan, patronul CFR-ului s-a ferit sa-l jigneasca pe Cristi Balaj; Arpad Paszkany a trecut direct la amenintari: „A fost un arbitraj tipic, cu ura, facut impotriva unei singure echipe. Daca asa este maniera sa de arbitraj, la fiecare faza sa fluieri penalty… Legat de Cristi Balaj, ii transmit ca o sa mai trimit un fax la UEFA. Stie ca am mai facut faza asta. Nu vreau sa il caracterizez, nu vreau sa folosesc cuvinte nepotrivite, dar a fost un arbitraj penibil”.

CFR, la  -9 de Pandurii!

In urma rezultatului de duminica seara, Pandurii Tg.Jiu (22 de puncte) s-a distantat la noua puncte de CFR Cluj (locul 8). Trupa lui Ioan Andone sta mai slab in clasament chiar decat Petrolul Ploiesti, Concordia Chiajna sau Astra Giurgiu! In 2010, desi tot campioana en-titre, ca acum, CFR Cluj ocupa pozitia a 15-a in clasament dupa noua etape, cu doar noua puncte. La finalul sezonului s-a clasat abia pe 10.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
101 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger