AcasăSPORTBaie de sange la Olimpiada

Baie de sange la Olimpiada

Politistii vor patrula pe strazi la Jocurile Olimpice

Sub protectia anonimatului, un agent de securitate insarcinat cu supravegherea pregatirii politistilor in vederea bunei organizari a competitiei a declarat pentru „Sky News” ca este foarte posibil sa asistam la evenimente regretabile in timpul Olimpiadei.

Politistii vor patrula pe strazi la Jocurile Olimpice

Cu cat se apropie festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice, cu atat cresc temerile privitoare la comiterea unui atentat terorist la Londra.

Unul dinte agentii care se vor ocupa de securitate a declarat pentru Sky News, sub protectia anonimatului, ca oamenii care vor asigura paza pe parcursul Olimpiadei sunt total nepregatiti pentru anvergura acestui eveniment: „Daca ai merge la una dintre competitii cu o arma letala asupra ta, ai avea 50% sanse sa treci de securitate si sa intri in stadion. Pe cei care se ocupa de paza nu ii vad suficient de pregatiti pentru anvergura acestui eveniment. Din punctul meu de vedere, as angaja doar 10% din ei”. La Londra sunt asteptati 10.500 de sportivi veniti din 146 de tari.  Jocurile vor incepe pe 27 iulie, iar inchiderea este programata pentru 12 august.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
165 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger