AcasăSPORTBaiatul stewardesei s-a facut mare: "Vreau un tata cu adevarat!". Presupusul fiu...

Baiatul stewardesei s-a facut mare: „Vreau un tata cu adevarat!”. Presupusul fiu al sefului FRF devine actor

Dan Ionescu

Dan Ionescu este student in anul 2 la Facultatea de Teatru si Film. In timpul liber, presupusul fiu al presedintelui FRF canta piese de dragoste, iar in curand va scoate pe piata un single.

Dan Ionescu

Aidoma „Nasului” Sandu, un impatimit al pieselor de teatru, si presupusul sau fiu adora aceasta lume.

Mircea Sandu nu-l recunoaste de fiu pe Dan Ionescu

Tocmai din acest motiv Dan Ionescu s-a inscris la Facultatea de Teatru si Film, acum student al anului 2, clasa profesorului Florin Zamfirescu. Cand nu are cursuri, merge la un studio unde inregistreaza piese de dragoste. Ultimul single, intitulat „Andreea”, poarta numele primei sale mari iubiri. Aflat in prim proces de paternitate cu presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Dan Ionescu a declarat pentru „wowbiz.com” ca nu urmareste altceva decat recunoastere: „Vreau sa-l fac si pe Mircea Sandu, intr-un fel sau altul, sa participe la ideea de tata. Vreau sa-l fac sa fie tata cu adevarat.

Pe mine, mama m-a ajutat enorm, m-a crescut, m-a sprijinit cu tot ceea ce am avut nevoie. Dar el nu a fost alaturi de noi in tot acest timp. Eu nu vreau nimic in plus de la el, banii nu conteaza in aceasta situatie”.

Dan Ionescu este fiul Lilianei Codreanu, o fosta insotitoare de bord la compania TAROM care in urma cu 10 ani a lansat pe piata informatia ca baiatul ei este conceput cu Mircea Sandu, seful FRF.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
681 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger