AcasăRecomandariBai, Reghe, te crezi vreun geniu?

Bai, Reghe, te crezi vreun geniu?

Ca un frate mai mare, Becali ii explica lui Reghe ca nu-i place cand cineva face experimente pe banii sai

Steaua s-a impus cu 2-1 la primul meci de cand a revenit in Capitala, insa Gigi Becali a plecat plin de nervi de pe Arena Nationala.

Ca un frate mai mare, Becali ii explica lui Reghe ca nu-i place cand cineva face experimente pe banii sai

Victoria cu ASA Tg.Mures nu l-a multumit catusi de putin pe latifundiar. Nici nu avea cum, de vreme ce golul de 2-1 a fost inscris cu mare sansa (deviere) in ultimele minute. Satul sa vada ca se fac experimente pe banii lui, Becali i-a transmis lui Reghecampf sa termine cu joaca: „Nu sunt multumit. Atunci cand ai nevoie neaparata de victorie si cand joci cu o echipa cam deteriorata, nu trebuie sa stai pana in ultimul minut. Nu sunt multumit deloc! De fotbal nu iti bati joc! Faci tu schimbare si joci fara varf… Il iei pe Enache, care a jucat bine, si-l pui pe stanga doar ca sa-l bagi pe Rapa?! Iar apoi Rapa mai face si un penalty”. Incepand cu etapa viitoare, Gigi vrea sa vada seriozitate si munca la Steaua, s-a auzit Reghe? „ Vrei tu sa te crezi geniu si sa te joci cu ei. Daca vrei sa te distrezi cu fotbalul, se distreaza el cu tine”, a incheiat Becali cu un mesaj transmis sotului Anamariei Prodan.
Deloc impresionat de reactia celui care il plateste, Laurentiu Reghecampf a comentat cu aroganta vorbele lui Gigi Becali: „Sunt de acord cu el, sunt un geniu. Un antrenor trebuie sa faca schimbari si sa si le asume. Are tot dreptul sa comenteze, este normal. Mie imi plac aceste declaratii ale patronului. Inseamna ca-i pasa, ca se implica”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
368 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger